כעסים ומה שבאמצע

coocky

New member
כעסים ומה שבאמצע

גם אני הגעתי לגיל שבו המילה "סדנת מודעות" כבר לא מפחידה. ועכשיו אני כותבת מכתב השלמה עם אבא. נראה לי שאני היחידה שם שמתקשה מאוד למצוא בעברי סיטואציות של כעס על אבא. לא יודעת, הוא היה אוהב תמיד. אמנם לא ממש חינך אבל אהב. אני אשמח אם תוכלו למצוא את האומץ לכתוב על כעסים משלכם או סתם תגובות. COOCKY

nashit

New member
היי COOCKY

גם לי, כמו בוודאי לכל אחד,יש דברים שאולי הייתי כועסת עליהם, אבל... אני לא מרגישה שאני מתעסקת בזה ביום יום...ובטח לא מרגישה כעסים. אם מדובר בהוריי, הרי שלבטח הם עשו טעויות בחינוך, אבל אי אפשר לומר שזה נעשה מחוסר אהבה או רצון, אלא פשוט מחוסר ידע. ואם מדברים על חיי היום יום...עבודה...וכו´....אני משתדלת לא לצבור כעסים אלא פשוט "מתנקה" מהם. אני חושבת שזה בזבוז זמן לצבור כעס. נכון שיש כעס רגעי אבל הוא חוף וממשיכים הלאה. המוטו שלי הוא: חייך לעולם והוא יחייך אלייך חזרה. כמובן, לא נולדתי אופטימית כזו,זה הגיע אחרי עבודה מרובה,סדנאות, ספרים בקיצור...מודעות. סתם התייחסות למה שכתבת, שיהיה יום טוב.

דרדרית

New member
עוד התייחסות ל... מודעות ../images/Emo39.gif

יופי לקרוא אנשים שלמדו להתמודד עם הכעסים. יווווווו כמה דפים כתבתי במטרה להשתחרר מהכעסים על..... גם אני כמוך, נשית, למדתי דרך הסדנאות ש"אף אחד לא התכוון בכוונה לדפוק לי את החיים", ומה שנעשה אז, נעשה כי כך חשבו הורי שזה הדבר ההטוב ביותר לעשות או כך ידעו! ועל כך אין מה לכעוס עוד. ההבנה של הדברים מביאה למודעות אחרת ואכן החיים נראים יפה יותר בלי "שמירה בבטן" של דברים!!! ואכן החיים נראים הרבה יותר יפים כשמחייכים אליהם. נוסיף גם חיבוק גדול אז בכלל- השגנו את הכל
דבר נוסף שלמדתי הוא להנות מכל רגע בהווה ולהפוך כל יום כמאושר ביותר בחיי. אי אפשר לעשות זאת אם עסוקים ב"חשבונאות של מי עשה ומה אמר".. כי אז עסוקים בעבר, או לחילופין בעתיד "אני אגיד לו, אחזיר לו.." כי אז מפספסים את החשוב מכל - ההווה!!! שיהיה לכולנו יום טוב דרדרית

שלום לך נשית ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

היי נשית!!! שלום לך וברוכה הבאה אלינו. אני שמחה שהגעת אלינו אחרי עבודה קשה בעולם הרוח יש לך כנראה הרבה מאוד מה לתרום כאן. ההתיחסות שלך לקוקי לא היתה סתם לדברייך. האמיני בעצמך יש בך המון. אור ואהבה אין סופית. מיכל

nashit

New member
תודה לך מיכל על קבלת הפנים ../images/Emo13.gif

אבל ...מצד שני...שלא תחשבו שכל בוקר אני קמה עם חיוך על הפנים גם לי יש רגעים קשים...רק שאני יודעת להסתכל עליהם מזוית שונה ויודעת שתמיד תמיד יש את הרגע שאחרי הנפילה... ואז הקושי באותו רגע נראה פחות מאיים. בכל אופן...לא כדאי לאבד אופטימיות או לשמור כעסים בבטן. שלכם בחיוך

CAT4

New member
תנו לחיה שבכם לחיות.

עסית צעד גדול שאני כבר חמש שנים מפחד לעשות ואני מברח אותך על הצעד הזה אל עבר השלווה.

למעלה