כעבור 20 שנה

כעבור 20 שנה

זוכרים את ג'ינג'י ומושיק? הילדים החוליגנים מכיתה ב' מהספרים של גלילה רון-פדר? איפה הם לדעתכם היום, בהנחה שב1982 הם היו בני תשע? אם מישהו מצליח להביא לי תשובה רשמית מגלילה רון-פדר, הוא אולי יזכה בפרס, מתישהו כשיהיה לי כסף.

DDN

New member
מה קשור? למה לא באוף?

או שאתה מנסה לפתוח כאן דיון כלשהו?

DDN

New member
אתה מסתלבט עלינו?

מ"ת ג'ינג'י? זה מזכיר לי משפט מקרובים קרובים, כשהסטודנט הערבי ואביתר משחקים שש-בש, וגליה אומרת ש"שח יותר חכם", אז הוא מנסה להסביר לה שש-בש זה יותר כמו החיים. היא אומרת לו: "למה אני צריכה משחק שמזכיר לי את החיים? בשביל זה יש לי את החיים".

מירטל

New member
האמת? זה רעיון טוב.

אתה יודע - אנחנו אולי נולדנו עוד בזמן הזה ואישהוא זוכרים עולם שבו אין מחשבים והדברים היחידים המעניינים בטלוויזיה משודרים בין תשע לעשר בבוקר ובין חמש וחצי לשש בערב, אתה לא חושב שבאיזשהוא שלב משחק תפקידים שמבוסס על חבורת ילדים שמסתובבים כל היום בשכונה יוכל להיות מציאותי ( או דמיוני) כמו כל משחק מו"ד?

maore

New member
יש כבר Lashings of Ginger Beer

מ"ת על חבורת ילדים הרפתקנים/בלשים באנגליה האידילית.

מירטל

New member
אנגליה האדאלית זה לא ישראל בשנות

האלפיים, או בשנות ה80, זה פנטסטי כמעט כמו מירוצללים.

ג'ינג'י אמיתי?

ג'ינג'י הוא עוד ספר בסוגה המוכרת של חבורות ילדים שעוסקים בהרפתקאות פרועות ומטורפות. הוא לא איזה אומו כמו צוציק של סמדר שיר שמתנהג כמו בת, אלא גבר-גבר ובלגניסט - עושה לינץ' לדנה המלשנית, מטפס על עצים, פורץ לבית של השכן החשוד, מטמין מלכודות לגנבים, בורח מבית החולים, ושאר הרפתקאות שנראות נורא מגניבות כשאתה ביסודי. אבל חוץ מזה, מעניין אותי יותר מה ג'ינג'י עושה היום? האם הוא בוגר סיירת שמאמן איכרים באפריקה לנעוץ קלשון ביריביהם? האם הוא ומושיק קונים טנקים רוסיים ומוכרים אותם לאיראנים בעסקה מסובבת? האם הוא השתלב בקצוות האפלים של מערכת הביטחון? האם דן לעולם לא יסלח לו בגלל שאחיו טל נהרג בפעולה מורכבת עליה ג'ינג'י פיקד? מה יחסיו כיום עם חבריו? האם ג'ינג'י ומושיק הסתכסכו בגלל תחרות על תפקיד צבאי בכיר או על ליבה של יפעת? האם הוא חזר בתשובה והתחתן עם דנה פישמן? האם יש סיכוי שנראה אותו באחד הפרקים של "חדר מלחמה" (לא ראיתי אף פרק, אז אולי הוא כבר שם?), מה הוא עשה באינתיפדה הראשונה כחייל סדיר? ובשנייה כקצין בכיר בקבע או במילואים? ואולי הוא בכלל השתנה, והוא בעצם נהגו המילואימניק הפחדן והעצלן של סא"ל משה "מושיק" גורביץ', ידידו הנגרר מפעם שפיתח אישיות?

משחק בחבורות ילדים

בכלל, למרות שספרי חבורות הילדים נפוצים מאוד, מוזר שברוב השיטות הן המכניקה והן עולם המערכה מתייחסות לגיבורים בוגרים. ניסיתי להריץ פעם משחק ב"ארץ הילדים" כשהייתי ממש צעיר, אבל זה יצא סתם מוזר ומבוסס מידי על סדרות טלוויזיה.

major mouse

New member
כעבור 20 שנה - ספינאוף

האם אי פעם חזרתם לשחק דמות לאחר offtime ארוך (10, 20 שנה בזמן משחק)?, או שיצא לכם להפגש עם הדמות הותיקה שלכם או עם צאצאיה?, האם בתור מנחה יצא לכם להחזיר דמויות מתקופות דומות? האם יש לכם סיפורים מעניינים על כך? - תחלקו.

אריתיה pre-אריתיה

החזרתי את אחת הדמויות שלי כמה שנים אחורה, למען האמת, בעולם מקביל. היא מתה ממש מהר... (נו, פלא? בחורה מופרעת)

DDN

New member
כן.

במשחק פורום שרץ פה לפני שנה בערך, משהו שהיה אמור להיות אימה/מתח באיזו מכללה דמיונית בארה"ב, שיחקתי את אלכסנדרה בגיל 800/1000. אותה אלכסנדרה, שלמה עם מה שהיא ועם תוכניות מסויימות לעתיד ולהווה. ממכשפה חובבנית שהפכה לערפדית מפוחדת, מאות שנים הפכו אותה למכשפה/ערפדית שלמה ומוכשרת.

משהו כזה

בימים הרחוקים ההם, כשיחקנו מו"ד ורצינו לעבור למוד"מ, פשוט הקפצנו את העולם 400 שנה קדימה ןהתחלנו מההתחלה, והדמויות החדשות היו צאצאי הדמויות הקודמות (לגנב האנושי היה בן-נין אלף - סיפור ארוך...), תוך שנותרה אופציה פתוחה (שיושמה רק לגבי דמות אחת) להחזיר את דמויות-העבר למשחק.

Serpent Axis

New member
זה האוזניים האלה... והאף הארוך שלהם

האלפים יגנבו את הנשים שלך ויתפסו את העבודות שלך, הם ינשלו את הילדים שלך ויקחו לך את כל הכסף - הם יעמידו פנים שהם אוהבי טבע ושוחרי שלום, אבל הם ידקרו אותך בגב ברגע שתגיעו לאוצר הראשון "המשותף" שלכם... יש להם אידיאולוגיה שלמה על איך שהם הנעלים והיפים! ארורים האלפים האלה! בררר!

5 0 6

New member
מצד אחד, הם מזכירים את היהודים,

ומצד שני, את הנאצים. מה זה אמור להיות? הכלאה?

למעלה