כעבור שנתיים

כעבור שנתיים

לפני שנתיים פרסמתי בפורום את ההודעה הזאת. אתמול סוף כל סוף אזרתי אומץ ונרשמתי לאתר הכרויות. כתבתי שבן הזוג צריך להיות בעל דחף מיני נמוך מאוד כדי להתאים. מבטיחה לעדכן אם יהיה מה

מחכים לסיפורים עסיסיים ../images/Emo152.gif

מאחר וברור שיפנו עליך גם כל מיני גברים שירצו לגאול אותך מיסורייך המיניים, אני כבר מחכה לשמוע את אמירות שהשפר שלהם
צריך הרבה עצבים בשביל האתרים האלה. מקווה שתצליחי לברור אותם מראש כמה שאפשר. בהצלחה!

Larik

New member
חה חה

לא רוצה לבאס או משהו. אבל שמעתי סיפור על חבר של חבר שנרשם לאתר הכרויות, ואחד מהדברים שהוא ציין זה "לרציניות בלבד" משום מה כל הפניות שהוא קיבל היו בעליות אופי מממממ.... איך נקרא לזה? מאוד לא רציני....

השאלה היא לאיזה ~אתר~ הוא נרשם ולא מה הוא רשם

.. גם אני פתחתי פרופיל רציני. כאילו שהזיז לגברים שפנו אלי... באתרים הכללים יש מסה גדולה של גברים ונשים שמחפשים דבר אחד: סקס. זו הסיבה שהורדתי את הפרופיל שלי מהר מאוד משם ומאוחר יותר נרשמתי לאתר 'סגור'. כלומר: אתר שמחייב את כל מי שנכנס אליו בתשלום ובמילוי שאלון והוספת תמונה. והפרופילים חשופים רק למי שבאתר.

בתקווה

זה ששמתי תמונות פרטיות ולא חשופות (כלומר- רק מי שאני מאשרת ספציפית יכול לראות אותן) יצליח לסנן קצת. קיוויתי שאם אני לא אשים תמונה גלויה זה יכריח אנשים לקרוא מה שכתבתי. בינתיים הפניות היחידות שקיבלתי זה בקשות לתמונה
אני תוהה אם הם באמת קראו מה שכתבתי לפני ששלחו את הבקשות...

כשבקשו ממני תמונה

עניתי בשאלות ענייניות של דברים שרציתי לדעת. מן התעלמות אלגנטית מהשאלה.. אם הם רציניים הם עונים ואז את יכולה לפי התשובות להחליט אם לשלוח תמונה או לא. אם הם לא עונים ומנדנדים על תמונה - נקסט...

מקמיקא

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

מתוך סקרנות - לאיזה אתר נרשמת? הבנתי שיש כמה שיותר מתאימים לזוגיות וכמה שפחות. ואם זה פרטי או שלא בא לך לענות, אז בכל מקרה המון בהצלחה

k500

Active member
מנהל
אז היינו צעירים..../images/Emo13.gif

לפני שנתיים..טוב, עברו כמה דברים מאז. כמו שנכתב, אנחנו נחכה לעדכונים, תמיד משעשע לשמוע חוויות של דייטים וכל מה שמסביב (ראי מקרה המבורגר וחוויותיה בעניין). לגבי תמונה, לא מפתיע שהדבר הראשון שירצו לראות זו תמונה שלך, רבים מידי מתרשמים רק ממה שהם רואים. נכון, העולם מסביבנו צר כעולם הנמלה והרבה בו תדמית, אבל זוגיות כידוע, איננה רק תמונה. באופן אישי, אני הייתי כותב בשורה הראשונה והדגשה שאת א-מינית בנוסף לדחף מיני נמוך מאוד שאת מחפשת אצל בן הזוג, על מנת לנטרל עד כמה שאפשר את המתחכמים שחושבים שהם יודעים על מה מדובר. בכל מקרה, בהצלחה

למעלה