כספים !

FauxPas

New member
כספים !

ערב טוב חברים יקרים !
שאלה לי אליכם בנוגע לכספים: אני טס בחודש הבא למקסיקו לתקופה של 3 שבועות ותהיתי.. האם סכום של 7.000 שקלים אמור להספיק לתקופה המצויינת? אני לא מתכוון לחסוך בהוצאות וכן לאכול לשתות לצאת ולבלות כמו שצריך..? (אני יודע שזה מאוד אינדיבידואלי אבל הייתי כן רוצה לקבל איזשהו קנה מידה לגבי מקסיקו ספציפית)
שאלה נוספת שיש לי.. : מה הדרך הכי נוחה לכם להשתמש בכספים כאשר הנכם נמצאים בחול? מזומן/אשראי/טראוול צ׳קס?
תודה לעונים !

BigBadWolf

Member
במקסיקו לא הייתי, אבל לגבי החלק השני של השאלה

אני יוצא לחו"ל תמיד עם שני כרטיסי אשראי - אחד צמוד אלי והשני מוחבא במקום בטוח בתיק הגדול. בכרטיס האשראי אני משתמש בשביל להוציא כסף בבנקומט שיספיק לי לכמה הימים הקרובים (רק כמובן צריך להזהר בבנקומט ולכסות את היד שמקלידה את הקוד בעזרת היד השניה). לחלופין, במדינות מסוימות אני פשוט משתמש בכרטיס האשראי בתור כרטיס אשראי וסוחב איתי כסף למקרה חרום בלבד. במקסיקו הייתי הולך על האופציה הראשונה, לפחות בתור התחלה.

FauxPas

New member
אני פשוט שואל כי

יש לי איזושהי בעית אמינות עם כרטיסי אשראי.. הם תמיד מאכזבים אותי ברגע האחרון..
טייליתי לפני שנתיים בארהב ומראש הגדרתי עם הבנק מסגרת אשראי ומסגרת למשיכה ומה שקרה בפועל זה פשוט שאת כל כרטיסי הפנים בארהב כשקניתי דרך האינטרנט לא הייתה בעיה בביצוע הרכישה אבל כשהגעתי באחד הימים לקנות פלאפון חדש הכרטיס סירב. ( ולא לא הייתה חריגה ) לכן מעדיף תמיד להשתמש במזומן

BigBadWolf

Member
למה קנית כרטיסי פנים? קח כרטיסים בינלאומיים וזהו.

אם תשתמש תמיד באותם כרטיסים בינלאומיים כבר תדע למה לצפות בפעם הבאה. רק פעם אחת היתה לי בעיה עם אחד מכרטיסי האשראי במהלך טיול ואז פשוט השתמשתי בשני והכל היה בסדר.

תלוי איפה במקסיקו

ממה ששמעתי ממכרים וחברים בערים הגדולות וריכוזי התיירות הגדולים אין בעיה עם אשראי כל עוד הוא לא דיינרס או אמריקן אקספרס. אבל במקומות הקטנים והלא תיירותיים או תיירות התרמילאים לא תמיד יהיה אפילו בנק.
מצד שני, לא רצוי להסתובב עם יותר מ2000 פזו (100 דולר בערך) עליך בכל רגע נתון.
טרוולרז צ׳קס הם פתרון טוב יותר פעמים רבות.

למעלה