כסף...

ע ר ב ה

New member
כסף...

היי פרידה. את ממש נהדרת ונפלאה. שמי אתי 9.5.1973 יש לי שאלה בעניין מצבי הכלכלי, אני עובדת בעבודה קבועה ויציבה. אך האם מצבי הכלכלי ישתפר בזמן הקרוב ואוכל לחיות קצת יותר ברווחה? ועוד שאלה בנושא. אני שולחת טופסי לוטו לעיתים בסכומים סבירים. ואני מאוד רצינית בשאלתי כעת, כי מעולם לא זכיתי בסכום של יותר מ - 20 ש"ח: האם אזכה פעם בסכום גבוה או שחבל על הכסף (ושעדיף שאחסוך אותו...)? לילה טוב.

F r i d a

New member
בעניין הכסף

קיימת אפשרות להשיג יותר יציבות מבחינה כלכלית אבל נראה שזה יותר לכיוון השנה הבאה. בינתיים אני ממליצה שתתחילי לקדם את עצמך, יש לך נטייה לא לדחוף מספיק למרות שאת מאוד מודעת ליכולות שלך. קחי יותר שליטה, יותר מניפולציות, תשתמשי בתחכום להשיג לעצמך יותר בתחום המקצועי. בנוגע ללוטו - אני לא יודעת אם תזכי ומצד שני זה כל כך מתאים לחלק הפנטזיונרי שלך, האשלייה הזו שאפילו שהיא ריגעית, לתכנן מה לעשות עם הכסף... זה כייף לך... אז תהני מזה. אני בטוחה שאם יהיה לך הרבה כסף לא יהיה לך מה לעשות אותו ואת תתני הרבה כי את באמת מחפשת ביטחון ויציבות, לא הרבה מידי.

ע ר ב ה

New member
מדהימה!

פרידה. אני כל פעם נדהמת מחדש מהתשובות שלך. נדמה כאילו את מכירה אותי אישית. תודה.

למעלה