כסף....

j o k e r 24

New member
כסף....

אני טס לחצי שנה למזרח ....באיזה אמצעי תשלום אתם ממליצים להשתמש הכי הרבה (טרבלצ'קס , כרטיס אשראי, או כסף) , באיזה אמצעי העמלות הנמוכות ביותר? בנוסף האם עדיף לשלם בדולרים או בבאטים?
 

sela v

New member
דיקסנו רבות

את ההבדלים בין אמצעי התשלום שונים, אתה יכול לקרא קצת בנושא בשאלות הנפוצות. לגבי באטים מול דולרים, הרי בלאו הכי לא תצא אם באטים מהארץ, אז שתהיה שם תוכל לראות באמצעות מה יותר כדאי לשלם.
 
תלוי באיזה מדינות אתה מסתובב....

בהודו הכי כדאי מזומן, ואז להחליף דולרים בשוק השחו. בהודו הם גם לא מאמינים למי שטוען שגנבו לו טראוולים, גם בבורמה, כדאי מזומן ולהחליף בשוק השחור. בתאילנד זה בכלל לא משנה. בסין, אני הלכתי עם טראוולים, כי סתם לא כיף ללכת עם כל כך הרבה מזומן עליך. אבל זה לא משנה. במונגוליה, אפשר גם טראוולים, ובכל מקרה יש רק מקום אחד שיש בו בנק (בעיר בירה), ואז אתה צריך מראש להחליף את הסכום שתרצה למזומן.
 
למעלה