כסף

Galel

New member
ונחל...

זה מה שיש על הכרטיס ביקור של החברה המהממת שלי שעושה מסאז'ים במחירים מאוד נוחים באיזור ירושלים... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) סתם, נו, אם כולם מפרסמים, אז למה לא אני גם :))))))))))))))))))))))))))) חג שמח לכולם - ואם כבר אני במצב רוח טוב כי אני בורח מכימיה, עצה ברשותכם: מה אפשר לאכול בחג הזה? בבית יש: תפוחי אדמה, מצות, עוף, רוטב צ'ילי מתוק, תבלינים, ועוד ממש קצת דברים. למישהו יש רעיון? (חבר'ה, אל תגידו לי כנפיים ותפוחי אדמה בתנור, זה מה שאכלנו אתמול...קצת יצירתיות, באמת!) גלאל - מעביר סדנאות ברוח הסוד, רק 500 ש"ח ל4 שעות, ואולי אפילו תלמדו מתכון לעוף בתנור! :)))))))))))))

ע ו פ ר ה

New member
../images/Emo4.gif

סתם, נו, אם כולם מפרסמים, אז למה לא אני גם :))))))))))))))))))))))))))) כדי שלא אצטרך למחוק לך הודעות. זה לא נעים לי לעשות את זה. באהבה עופרה

Galel

New member
חמדתי....

אם תעשי את זה , אל תשכחי למחוק גם את כל השאר :)))))))))))))) G.

kikona126

New member
גל אל

את ההודעות פרסום ששיכות לאתר הסוד או לחברת יוצא מהכלל איננו מוחקים מאחר ופורום זה הינו הפורום הרשמי של האתר. חוץ מהודעות אלו, אנחנו מוחקות את ההודעות פרסום האחרות. לפעמים קורה שנופלות כמה בין השורות...

kikona126

New member
כן, מאכל ספרדי

אז ככה לקחת תפוח אדמה ולגרד אותו במגרדת. (מומלץ עם יותר מאחד...) לסחוט את המיץ שלו... להוסיף ביצים - ככה שזה יראה קצת כמו פשטידה (כמות הביצים תלוייה בכמות התפוחים, לא יותר מידי) אם אתם אוהבים בצל אפשר להוסיף. מלח, פלפל ולשים במחבת. קוראים לזה טורטיאה דה פטטס מאוד טעים! אפשר לאכול חם וקר..

למעלה