כסף

כסף

פעם שאלתי ידיד מחול שיש לו בלי עין הרע הרבה כסף מה הוא חושב שנתן לו את הזכות לכסף הוא אמר לי מה הזכויות א``א לדעת אבל אני יכול לספר לך דבר אחד פעם לא היה לי שקל היתי בחובות עד שהתחלתי להתפלל לה` כמו בן לאביו אמרתי לו במילים האלו אבא יש לך כל כך הרבה כסף תן לי מתנה כצת כסף מתנה לא על חשבון עולם הבא ולא עולם הזה אפילו שלא מגיעה לי אבל אני הבן שלך תן לי מה איכפת לך ואבא נתן לו הוא משתדל מאז להראות לה` שהוא מודה לו על הכסף אז הוא נותן חומש מעשר אני ששמעתי את זה התרגשתי מאוד אז מה הבעיה באו נפנה לאבא ונבקש.

בוקר טוב האמת שכולם מבקשים

אבל חשבונות שמיים רק ה` יודע ולכן יש שמקבלים והרוב לא. אבל אין תפילה שחוזרת ריקן אז חברה תתפללו ולא רק על כסף אלא על הכל בריאות, פרנסה, ילדים, חינוך הילדים, בקיצור ה` מחכה לתפילה שלנו.

חושב19

New member
יש בזה משו.. אבל

התפילות זה דבר חשוב.. אבל לא כל מי שמתפלל מקבל. כמו שיש כאלה אטאיסטים שעוברים על כל העבירות הכתובות ועוד קצת, והם מליארדרים.. אגב, התפללת כבר? זרקו `ך משמיים איזה כמה שקלים?

שומר 23

New member
אוי אוי אוי

כסף כולנו רוצים ונתפלל גם על זה אבל מה שווה הכסף בלי שמחה אפשר גם שיהיה לך כסף ואין לך מושג כמה תסבול ממנו ח``ו.

חושב19

New member
וואלק אתה..

רק אתמול דיברנו על שמחה.. אתה רואה מה זה? בכל מקום שום דבר לא שווה בלי שמחה..

שומר 23

New member
אגב

הרגזת אותי בענין האיפור, אם היא תרצה היא תשים ותלבש מה שבא לה אבל היא שאלה בדיוק על איך זה נראה..

שכחת

שאותו בן אהוב לאלוהיו, אחר שביקש כסף, התחיל לעבוד בשביל זה... אז אולי תתחיל לעבוד בשביל כסף, זה הרי הסיבה שלרוב העולם יש את המצרך הנצרך הזה!

למעלה