כסף

כסף ../images/Emo130.gif

איך אתם מסתדרים עם כסף? יש לכם עבודה או שאתם כמו ערן, רק חולבים מההורים? על מה אתם אוהבים לבזבז? *לא רצית לנצל את השרשור של הבחורונת עם הבילס.

Crazy Dipsi

New member
כסף.

אין לי עבודה,חוץ מזה שאני לא חושבת שאני צריכה לעבוד כל עוד אני מתחת לגיל 18. [גם ההורים שלי חושבים כך,אגב] וגם,למי יש זמן? מספיק יש לי לימודים. אז כן,אני חולבת כסף מההורים
אבל לא מרחמת עליהם,הם לא יתרוששו. סתם. וחוץ מזה,אני לא טיפוס בזבזני שמבקש כסף על כל שטות חדשה.. על מה אני אוהבת לבזבז? בגדים,כל מיני דברים יפים לחדר,מוזיקה,dvd וכו'.

Psychodish

New member
בעעעעעעעעע

לא מסתגרת עם כסף. זה האויב הכי גדול שלי. הכסף בא מהלוואה שאצתרך להחזיר...בעעע והממפפפ אוהבת לבזבז על: דרינקים, בגדים, קולנוע וקפה. אבל על מה באמת מבזבזת? ווואלללהההה על שטויות!!!!!!!! בעעעעעעעעע

אני וכסף לא מסתדרים!

אני לא יכולה לאסוף כסף,פשוט חייבת לבזבז וזה דיי עצוב. אז בעקרון מההורים,אבל אני גם עושה בייביסיטר מידי פעם..אז זה יותר מקל על ההורים. אני מבזבבת בעיקר על עיתונים,ממתקים,בגדים,גאדג'טים..וכל מיני שטויות!

eynav16

New member
פה אני לא כל כך צריכה כסף...חח

תאמת שבהתחלה אני ואמא היינו יוצאות לעיר וקונות בלי בכלל לחשוב...והדברים פה לא שווים משהו אבל זה גם כי היינו צריכים לקנות הכל חדש לבית... בעיקרון אני לא יוצאת פה הרבה ואם כן עם ההורים וכאלה אז הם קונים אם בא לי משהו... בארץ הייתה לי בעיה כזאת למרות שעבדתי וקיבלתי דיי מספיק חחחח אני אוהבת לקנות בגדים, גלידה
, אמ... לא יודעת מה עוד כרגע...

faland

New member
עובד...

באמת עכשיו שיש לי עבודה לא ניראה לי שאסתדר רגע בחיים בלי זה... לרובכם לא הייתה עבודה מעולם תבינו דבר אחת, לעבוד זה כיף!!! אם העבודה נכונה כמובן... ואפשר לבזבז כסף מתיי שבא... על מה? איי פוד, לאפטופ, יציאות, שטויות לחדר, בצפר פרטי, וחושבים על מצלמה דיגיטאלית...

eynav16

New member
דווקא לי כן הייתה...

ואני מאוד נהנתי לעבוד ובעיקר במקום שעבדתי עם ילדים מקסימים...בגן ילדים בקיצור לא הרווחתי בשביל זה מספיק בשבילי אבל עבדתי נהנתי והרווחתי כמה שהרוחתי... בוא נגיד ככה מצלמה אני לא יכולה לקנות בזה אלה אם כן הייתי חוסכת...

Emc2

New member
למה?

איך... איך את תמיד תמצאי סיבה לדחוף את השם שלי להודעה בהקשר שלילי... אני לא חולב... זה לא שאני מבקש עוד ועוד ועוד ועוד... יש תקציב חודשי. ואם היו נותנים לי לעבוד כאן הייתי עובד, אבל מבחינת הממשלה אני בדיוק כמו הסינים והכושים. מבחינת המדינה, לא ממש בא להם שאני אתחיל לעבוד ואגזול עבודה מכוח העבודה המקומי, כמו למשל למלצר בקופי שופ המקומי. ואם כבר לרדת עלי אז תדייקי... אני גם חולב את סבאסבתא

כפי ששמתם לב

אני אחת הבזבזניות הכי גדולות ביקום,ואין לי עבודה,רק חולבת כסף מההורים כל הזמן..ומבזבזבת על הרבה דברים. תשובה ממצה משהו

אמממממ

אני אחלה בחלה עם כסף:) אני בכלל לא בזבזנית.. וקונה רק מתי שאני ממש צריכה..אז ההורים לא מתלוננים..

נעמצי

New member
../images/Emo130.gif

ואוו, זה נושא קשה. אני עובדת, אבל בעיקר כי אני נהנית לעבוד שם ( אני ממלצרת בדאנס פאב, ויש שם אחלה טיפים ומשכורת לא רעה בכלל ) אבל בואו נגדיר את זה ככה, אני מכסה רק את ההשתתפות שלי בקניית האוטו שלי, שזה בערך רבע מהמחיר שלו, ונשארו לי רק עוד 3 חודשים בשביל זה. בעקרון, אבא שלי מממן אותי. אני מסוגלת להוציא 700 יורו על זוג מגפיים אם בא לי, ואם אבא לא היה מממן אותי הייתי אבודה. אני מכורה לשופינג- בגדים ונעליים בעיקר, וזה הון כסף כי יש לי טעם נורא יקר. והבעיה היא , שבמינכן אני מסוגלת חודשיים לא לקנות שום דבר, אבל איך שאני מגיעה לניו יורק לבקר את המשפחה אני יכולה להוציא אלפי דולרים ביום... :( בקיצור, אני עובדת אבל בעיקר חולבת :(

עבודה..

בישראל רק בייביסיטינג.. באוסטרליה כלמיני.. בחנות גלידה הייתה העבודה הכי טובה(=

למעלה