כסף $$$€€€₪₪₪

תיקונים...

- היום אפשר לקבל רושם מוטעה שכסף בעצם קונה את הכל.. אבל לשמחתי זו אשליה, שלא מעט, כמו שאמרתי, מאמינים לה בקלות יתרה. - בפה* מלא

count on me

New member
אני אשמח לדעת..

אני אשמח לדעת מאיפה באה ההרגשה הזאת?..ממתי מיכא"ל מתחבאים ולא מישמים את הסיסמאות שלהם?...תעני גם לתגובה הראשונה שלי..

אני בן ../images/Emo3.gif

ההרגשה הזאת באה מכמה סיבות: אני אישית עברתי את הפרוייקט במחזור האחרון שבו מיכא"ל היה פתוח בפני כולם... ולא רק בפני מי שיכול לשלם (כן, גם זה היה פעם). מאז היו קיצוצים, והתלמידים שרוצים לעבור את מיכא"ל צריכים לשלם! בהתחלה כולנו חשבנו ביחד איך משנים את המצב? איך מבטלים את רוע הגזירה או לפחות בתור התחלה איך מקלים אותה? באיזשהו שלב זה נראה כאילו לאף אחד במיכא"ל לא באמת איכפת מהמצב שנוצר, וההפך! נראה כאילו אנשים שם די נהנים מזה.. ממש ככה! בנוסף, משיחות שניהלתי עם כמה אנשים שמעורבים במיכא"ל, הרושם רק התחזק. הכל אפשר, נכון? רק צריך לרצות... אז כנראה שאיכשהו אפשר לבטל/לצמצם את הסכומים שנדרשים כדי לעבור את הפרוייקט, נכון? אז מה? אין רצון? או ש... רצון כבר לא מספיק?
אני לא סתם מעלה דברים, שוחחתי עם כמה אנשים בנושא. אני מאוד אשמח אם אני אגלה שהמידע שהועבר אליי שגוי והדברים שאני כותב הם בעצם לא נכונים... הלוואי.

count on me

New member
ואני בת ..חחח../images/Emo3.gif

אצלנו לא היה מחזורים שאתה לא צריך לשלם...אצלנו כל מי שנכנס שילם 1700 שקל נקי... לפני כמה שנים עברת את הקורס..? מי היה המנחה שלכם? צריך לעשות מלגות למי שאין לו כסף....ולמה פעם זה היה בלי כסף??

וואלללללה?? ../images/Emo8.gif

בערך 3 שנים... המנחה שלי היה אמיר פ. אין ספק שאת צודקת, צריך לעשות משהו בעניין הזה... אבל מצער שכרגע לא נראה שמישהו עושה משהו
פעם אגף שח"ר במשרד החינוך היה מממן את הפרוייקט, ועקב קיצוצים מסויימים הפרוייקט החל להיות בתשלום...

למעלה