כסף קל

אמין2

New member
כסף קל

להרוויח הרבה money בשיטה הכי קלה מ.....אמין תהיה קצת סבלני ותראה את השורות האלה,אולי נתקלתם הרבה במאמרים כאלה בעבר ולא התעניינתם כמוני , עד שהתחלתי לבסוף לנסות מתוך סקרנות, מה יש לי להפסיד? השיטה פשוטה מאד ועם השקעה של 6$ או 30 ש"ח ו-6 בולים. בוודאי אתם חושבים שזו הונאה ,רמאות ,תאמינו שזה פשוט עובד, ואתם יכולים לעשות מאד דולרים בזמן מאד קצר. מה יש לכם להפסיד 30 ₪ וזה מחיר של טופס טוטו או לוטו. זה נכון, זה חוקי וזה עובד! האדם שהיה תחתיי ברשימה כי בתוך שבוע ימים התחיל לקבל מזומן בדואר . הייתי המום! המזומן המשיך להגיע, בשבוע הראשון עשיתי 25$, בסוף שבוע השני עשיתי 1000$, בסוף השבוע השלישי היו לי יותר מ-4000$ וזה עדיין עובד וצובר . עקוב אחרי להוראות ותראו איך הכסף מגיע! זה קל, וזה חוקי, ההשקעה שלכם היא רק 6$ או 30 ₪ +6 בולים. אם כל ההוראות ייעשו בתשומת לב אתם תניבו דיבידנד בלתי רגיל, התכנית הזאת נשארת מצליחה בגלל הכנות וההשתתפות של האנשים שקוראים אותה. להלן ההוראות: שלב א' : קחו פיסות נייר ( עדיף כהות כדי למנוע אפשרות גניבה דרך הדואר) וכתבו את המשפט שלהלן על כל חתיכת נייר "בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך", כתבו את שמכם ואת כתובתכם המדויקים. עכשיו קחו 6 שטרות של 1$ (אפשר לקנות בסניפי הדואר)או 6 מטבעות של 5 ₪ ותכניסו 1 בתוך כל חתיכת נייר, כך שהכסף לא ייראה דרך המעטפה,שימו כל מטבע או שטר עטוף בפתק במעטפה נפרדת (6 סה"כ), וסגרו אותן. עכשיו צריכים להיות 6 מעטפות חתומות, בכל אחת יש פתק שעליו כתוב המשפט הנ"ל, השם שלכם והכתובת ומטבע של 5 ₪ או שטר 1$. מה שאתם עושים הוא ליצור שירות, אתם מבקשים להיכלל ברשימת הדיוור של האדם אליו אתם מפנים את הבקשה ומשלמים על זה. שלחו את 6 המעטפות לכתובות הבאות : 1. הילה הדר, ת.ד. 327 נעלה,מודיעין 71932. 2. מיכל שלמון, י.ל.פרץ 14 ב"ש 84233. 3. ניצן כהן,סולם יעקוב 4/43 ירושלים 97729. 4. עינב שרוני , מקור חיים 50/6 ירושלים. 5. תמר בצלאל, רחוב חומה ומגדל 4/5 כפר סבא 44203. 6. אמין טאהא, ת.ד. 368 ,כאבול 24963. שלב ב': הוציאו את השם הראשון מהרשימה למעלה,הזיזו את השאר למעלה והוסיפו את שמכם כמספר 6 ברשימה. שלב ג': השתמשו ב-NETSCAPE או ב- EXPLORER וחפשו אחרי קבוצות שונות (צ'טים, פורומים,קהילות,לוחות וכו' יש לפחות 50000). שלב ד': שנו מה שאתם צריכים , אבל נסו לשמור על המאמר קרוב ככל האפשר למקור.שלחו את המאמר שלכם לפחות ל-300 קבוצות ברשת .ככל שאתם שולחים יותר,תקבלו יותר מזומן. כמו כן , שלחו את המאמר לאי מיילים שלהם כהצעה להצטרף למעגל השפע. הסבר לשליחת המאמר לקבוצות שונות: לכו למאמר ששמרתם בזיכרון המחשב והוסיפו את שמכם לפי שלב ב',שמרו את הסמך כ-TXT.FILE ,שלחו את המאמר כהודעה חדשה בלוח הקבוצות אותם מצאתם.סמנו את הכותרת של הנושא, זהו הדבר שכולם נכנסים לקבוצה מסוימת . הקליקו על שלח הודעה וסיימתם עם הקבוצה הראשונה. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לעבור מקבוצה ולקבוצה ולשלוח שוב, ככל שתשלחו את המסר ליותר קבוצות , תקבלו יותר מזומן.אבל עליכם לשלוח מינימום 300 הודעות. בבקשה זכרו, התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות והאינטגרציה של המשתתפים, ועל ידי זהירות ותשומת לב במילוי ההוראות. אם מנסים לרמות האנשים שברשימה , לא תקבלו כמעט כסף! חבל לרמות בשל 30 ₪ ואבד אמון המשתתפים. נניח: מתוך 300 הודעות ששלחתי שאני מקבל 7 תשובות (אחוז נמוך מאד),אז אני עושה 7$ עם השם שלי במס' 6 ברשימה, עכשיו, כל אחד מ-7 אנשים ששלחו לי 1$ ישלחו מינימום 300 הודעות, כל אחד מהם עם שמי כמס' 5, ורק 7 אנשים יענו לכל אחד מ7 המקוריים זה עוד 47$ עבורי, עכשיו 49 האנשים האלה ישלחו מינימום 300 הודעות, עם שמי כמס' 4 ורק 7 יענו להם. אני מקבל 343$ נוספים. עכשיו 343 האנשים ישלחו מינימום 300 הודעות עם שמי כמס' 3 וכל אחד יקבל רק 7 תגובות, אני אעשה 2401$.עכשיו 2401 האנשים ישלחו מינימום 300 הודעות עם שמי כמס' 2 ורק 7 אנשים יענו,אני אעשה 16807$ נוספים.עכשיו 16807 ישלחו מינימום 300 הודעות עם שמי כמס' 1 ורק 7 תגובות , אני ארוויח 117649$. זכרו " כנות היא השיטה הטובה ביותר" אנחנו לא צריכים לרמות את הרעיון הבסיסי על מנת לעשות כסף!

למעלה