כסף קטלני 2 עופר K

• פותח הנושא O.K
  • פורסם בתאריך

O.K

New member
כסף קטלני 2 עופר K

המאפיה האיטלקית חיפשה אדם חדש שיאסוף כל שבוע את הכסף של הפרוטקשיין מבעלי עסקים בעיר. ומאחר והמאפיה חשה שהמשטרה נושפת להם על העורף,החליטו לגייס בחור חרש אילם בשביל הג`וב הזה כך שבמידה והוא יתפש יהיה להם קשה לתקשר איתו. טוב, הבחור התחיל לעבוד ואסף במשך השבוע הראשון 50 אלף דולר. אבל החליט לשמור את הכסף לעצמו וטמן אותו במקום בטוח. והמאפיה , כשראתה שהכסף לא מגיע בזמן שלחה כמה בריונים לחפש אותו. והחבר`ה האילו מצאו את החרש אילם ושאלו אותו איפה הכסף, אבל הבחור עונה להם רק בשפת הסימנים והם לא הבינו כלום, אז סחבו אותו למישהו שיוכל לתרגם להם. וטוני הבריון אומר למתורגמן`` תשאל אותו איפה הכסף``. והמתורגמן שואל את הבחור בשפת הסימנים `` איפה הכסף``.והחרש השיב לו``אני לא יודע על מה אתה מדבר``. ``הוא אומר שהוא לא יודע על מה אתה מדבר``. אמר המתורגמן לטוני הבריון. ואז,, טוני הבריון מוציא אקדח מגנום ותוקע אותו לתוך האוזן של החרש אילם ואומר למתורגמן `` עכשיו,, עכשיו תשאל אותו איפה הכסף``. ושוב המתורגמן שואל את החרש בשפת הסימנים `` איפה הכסף``?? והחרש בשפת הסימנים ``פתח את פיו`` ואמר למתורגמן : הכסף נמצא בסנטרל פארק מוחבא תחת העץ השלישי מצד שמאל מכיוון רחוב 78 מהצד המערבי של הפארק. והמתורגמן תרגם לטוני ואמר `` הוא אומר שהוא עדיין לא יודע על מה אתה מדבר והוא לא חושב שיש לך ביצים ללחוץ על ההדק......... עופר K

בופאלו

New member
כסף קטלני

לעופר שלום לא שאני לא מכיכר בדיחות אבל אתה תמיד מחדש לי תודה

למעלה