כסף עבור הדרכה?!

La Gamba

New member
כסף עבור הדרכה?!

אני לא מדבר עכשיו על הרעיון הרגיל של לקבל כסף עבור הדרכה בתנועה. אני מדבר על לנצל את הניסון שרכשנו כמדצ"ים בתנועה, ולעבוד בקייטנה קטנה כלשהי תמורת תשלום. האם מישהו אי פעם עשה את זה? איך זה הסתדר לו, וכמה הוא קיבל" בקיצור, פרטים מלאים

אני לא חושבת שזה כזה דבר רע!

אני אישית הדרכתי שנה שעברה בצופים והשנה אני ראשגדית ועברתי קורסי הדרכה מפה ועד ואני לא חושבת שאם אני מועמדת להדריך בקיטנה זה כזה פסול לציין את זה... אני לא יודעת איך זה איפה שאתה גר אצלנו בהחלט יעדיפו לקחת אנשים עם ניסיון עם ילדים בקבוצת גיל כזו או אחרת או בן אדם שכן יודע מה זה לעמות מול קבוצה ואני בטוחה שכל מיש הדריך בתנועת נוער כן יש לו את זה אני אשמח לדעת למה אתה רואה את זה ככזה דבר רע דניאל

אני לא יודעת

קייטנות זה בזמני קייצת ומחנה קיץ. לא נראה לי מוסרי לעזוב את החניכים שלך בחודש האחרון שלכם ביחד, ולעבור להדריך קבוצה אחרת, אני אפילו שוקלת לא לנסוע לפולין בחופש הגדול כי זה נופל על קייצת, אז להדריך קבוצה אחרת? ממש אבל ממש לא נראה לי!

La Gamba

New member
לא אמרתי שזה דבר רע

שאלתי מה אתם יודעים, מניסיון או סיפורים, על הקייטנות האלה...

אני יכולה לדבר על עצמי...

אממ בגלל שעברתי קורס מדצים ואני בצופים... אז התקבלתי להדריך בקיטנה של המתנס... אממ לא זוכרת לפי מה שלמו לנו אבל הרווחתי 2500 שקל (כי לא סיימתי את השבוע האחרון) ונורא נהניתי הדרכתי כיתות ה וזה סבבה כי א. אתה זוכה לסחוב הרבה ציוד לצופרים :)) ב. הם מכינים לך את התכנית הדרכה וזה סבבה ואממ זהו בערך

למעלה