כסף להמונים

bathava

New member
כסף להמונים

כסף להמונים תאריך: 12/08/2001 מאת: [email protected] מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא במהלך אחד משיטוטי ברשת, ובדיוק כמוכם עכשיו, נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על זה שאנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים, ועם השקעה בסיסית של רק 6 דולר או 30 ש"ח + 6 בולים. המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה, אמרתי לעצמי, "כן בטח…" הייתי סקפטית, אבל כמו רובנו הייתי גם סקרנית והמשכתי לקרוא. היה כתוב שם שאם אשלח 1 דולר - 5 שקל לכל אחד מ- 6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר, אוכל לעשות אלפי דולרים בזמן מאוד קצר. בנוסף צריך להוסיף את השם שלך והכתובת שלך כמספר 6 בתחתית הרשימה ולשלוח לכ- 300 new groupsברשת (יש בערך 500,000 וזה פותח אפשרות לשוק די גדול, לא?) אין מלכודת. זהו זה! אם מכתב זה ימשיך כפי שהוא אמור להמשיך, אם נניח את חשדותינו בצד, ונבטח, כל אחד מאיתנו ירוויח. כמה אבסורדי זה, לחשוב שמרמים אותנו ב- 1 דולר, כמה אנרגיה אנחנו מבזבזים על הספק? במקום לקחת את אותה האנרגיה ולהשקיע אותה בהזדמנות שנקרית בדרכנו, מי יודע? אז אם החלטתם על הצעד הזה, עקבו אחרי ההוראות הפשוטות ותראו איך הכסף מגיע: קודם כל אני מציעה לכם להדפיס עכשיו עותק של המאמר הזה ולשמור אותו, כדי שתוכלו לקבל ממנו את כל האינפורמציה שאתם זקוקים לה. אני מבטיחה לכם שאם תעקבו בדיוק אחרי ההוראות, ותפעלו בהתאם להוראות, תתחילו לעשות כסף, ואפילו לעשות כסף בגדול. זה קל, זה חוקי וההשקעה שלכם היא רק 6 דולר (30 ש"ח) + בולים. אם כל ההוראות הבאות ייעשו בתשומת לב אתם תניבו דיבידנד בלתי רגיל. התכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות וההשתתפות של האנשים שקוראים אותה. אנא מכם, המשיכו את ההצלחה שלה ועזרו לכל אחד מאיתנו לעזור אחד לשני. להלן 4 הצעדים שעליכם לעשות: צעד 1: קחו 6 חתיכות נייר נפרדות (עדיף כהות כדי למנוע אפשרות גניבה דרך הדואר) וכתבו את המשפט שלהלן על כל חתיכת נייר: "בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך", כתבו את שמכם וכתובתכם המדוייקים. עכשיו קחו 6 שטרות של 1 דולר או 6 מטבעות של 5 שקלים ותכניסו 1 בתוך כל חתיכת נייר, כך שהכסף לא ייראה דרך המעטפה. שימו כל מטבע או שטר עטוף בפתק במעטפה נפרדת. (6 סה"כ) וסגרו אותן. עכשיו צריכים להיות לכם 6 מעטפות חתומות, בכל אחת יש פתק שעליו כתוב המשפט הנ"ל, השם שלכם והכתובת, ומטבע של 5 שקלים או שטר של 1 דולר. מה שאתם עושים הוא ליצור שירות. אתם מבקשים שירות לגיטימי שהוא להיכלל ברשימות הדיוור של האדם אליו אתם מפנים את הבקשה ואתם משלמים על זה. שלח את 6 המעטפות לכתובות הבאות: 1 y. sheroda p.o box 1027 michmoret israel 2 בן לולו רפי ארבר 8/15 תל-אביב 68109 rafi ben lulu arber 8/15 tel-avia 68109 israel 3 Shira Rafalovitz Hasar Shapira Holon 58444 Israel 4 א. רוזן כינרת 6/3 אשדוד A. Rozen Kineret 6/3 Ashdod Israel 5 גבריאל פרסה בילו 37/5 רעננה 6 חנה אהרון ת.ד. 1308 בני-ברק 51112 Hanna Aharonn p.o. box 1308 beny-berak 51112 Israel צעד 2: הוציאו את השם ה- 1 מהרשימה למעלה. הזיזו את השאר למעלה ( 6 נהייה 5) והוסיפו את שמכם כמספר 6 ברשימה. צעד 3: השתמשו באינטרנט וחפשו אחרי קבוצות שונות (צ´אט, פורומים, קהילות, לוחות ועוד בכל העולם, יש לפחות 500,000). צעד 4: שנו מה שאתם צריכים, אבל נסו לשמור על המאמר קרוב ככל האפשר למקור. שלחו את המאמר שלכם לפחות ל- 300 קבוצות ברשת. זכרו, ככל שאתם שולחים יותר, תקבלו יותר מזומנים. הסבר לשליחת המאמר לקבוצות ברשת: לכו למסמך המאמר ששמרתם בזיכרון המחשב והוסיפו את שמכם (זכרו, שמכם אמור להופיע כשם הממוקם במקום ה- 6 ברשימה) ושמרו את המסמך כ- txt.file (אם אתם רוצים לעשות את הדיוור שלכם בצורות אחרות תמיד ישמר לכם המסמך כדי שתוכלו לחזור אליו). שלחו את המאמר כהודעה חדשה על ידי סימון הטקסט של המכתב, העתקה והדבקה שלו כמודעה חדשה בלוח הקבוצות אותם מצאתם. סמנו את הכותרת של הנושא, זהו הדבר שכולם יראו כשהם נכנסים לקבוצה מסויימת. הקליקו על שלח הודעה וסיימתם עם הקבוצה הראשונה. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לעבור מקבוצה לקבוצה ולשלוח שוב ושוב. וזכרו, ככל שתשלחו את המסר ליותר קבוצות, תקבלו יותר מזומן. אבל עליכם לשלוח מינימום 300 הודעות. זהו זה. תתחילו לקבל מזומן מרחבי העולם בתוך ימים. את המאמר כמובן אפשר לתרגם לאנגלית, לקבוצות מחוץ לישראל, על מנת לזכות בכספים גם מחו"ל. זכרו! התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות והאינטגרציה של המשתתפים, ועל ידי הזהירות ותשומת הלב במילוי ההוראות. הסתכלו על זה כך: אם אתם אנשים של אינטגרציה, התוכנית תמשיך, והכסף שכה הרבה אנשים קיבלו, יעבור גם דרככם. אז כשכל מכתב מקבל התייחסות והוראותיו מבוצעות בזהירות, 6 אנשים יזכו לתמורה עבור השתתפותם כמפתחי רשימה עם 1 דולר או 30 שקל כל אחד. השם שלכם יזוז ברשימה למעלה באופן גיאומטרי, כך שכאשר שמכם יגיע למיקום 1, אתם כבר מקבלים אלפי שקלים במזומן!!! הערות: אולי תרצו לשמור על רשימת השמות והכתובות של האנשים ששלחו לכם מכתבים. זה מוכיח שאתם אכן מספקים שירות. אולי תרצו לשכור ת. ד. בגלל כמות הדואר שתקבלו. אם אתם מעדיפים להישאר אנונימיים תוכלו להשתמש בשם בדוי, כל עוד הדוור מעביר לכם את המכתבים. עכשיו לחלק הלמה? מתוך 300 הודעות ששלחתי, נניח שאני מקבלת רק 7 תשובות (אחוז מאוד נמוך) אז אני עושה 7 דולר עם השם שלי כמספר 6 ברשימה. עכשיו, כל אחד מ- 7 האנשים ששלחו לי עכשיו 1 דולר ישלחו מינימום 300 הודעות. כל אחד מהם עם שמי כמס´ 5, ורק שבעה אנשים יענו לכל אחד מ- 7 המקוריים. זה עוד 49 דולר עבורי. עכשיו 49 האנשים האלה ישלחו מינימום 300 הודעות, עם שמי כמס´ 4 ורק 7 יענו עליהם, אני אקבל 343 דולר נוספים. עכשיו 343 האנשים ישלחו מינימום 300 הודעות עם שמי כמס´ 3 וכל אחד יקבל רק 7 תגובות, אני אעשה 2,401 דולר. עכשיו זה החלק הכייפי. כל אחד מ- 2,401 האנשים האל שולח מינימום 300 מכתבים עם שמי כמס´ 2 וכל אחד מהם מקבל רק 7 תשובות, זה הכניס לי 16,807 דולר. 16,807 האנשים ישלחו את ההודעה הזו ל- 300 קבוצות עם שמי כמס´ 1 ועם עדיין רק 7 אנשים מתוך כל הקבוצות יענו אני אקבל 117,649 דולר עם השקעה של 6 דולר. (וכשהמעטפות עם הכסף מתחילות להתמעט אנחנו פשוט מתחילים מהתחלה, 6 דולר - 30 ש"ח ו- 6 בולים - יש בעולם מיליארדים של אנשים והפוטנציאל רק ממשיך לגדול). זכרו, "כנות היא השיטה הטובה ביותר" אתם לא צריכים לרמות את הרעיון הבסיסי על-מנת לעשות כסף! בהצלחה לכולם ובבקשה, בבקשה, תהיו פיירים ותקבלו את הרווח הענקי מכך, שהוא טונות של כסף". האם אתם מוכנים לקחת אחריות ולפספס את האפשרות העסקית המופלאה והפשוטה הזאת, בשביל "סיכון" של 30 ש"ח ו- 6 בולים? אני לא! ואני מקווה שתצטרפו אלי כדי שנוכל כולנו לעזור לכולנו

למעלה