כסף כסף כסף

xofer

New member
כסף כסף כסף

אהלן. איזה שירים אתם מכירים שעוסקים בכסף ותרבות הצריכה ישירות או בעקיפין? (חוץ מפינק פלויד כמובן)

xofer

New member
אתה יודע מה, אז גם פינק פלויד

אולי פספסתי משהו שלהם...

wawadhani

New member
זה מה שעולה לי לראש כרגע:

The Beatles - Money (that's what i want( Can't Buy Me Love You Never Give Me Your Money Piggies - בעקיפין. מדבר על המעמד העליון Taxman Dire Straits - Money for Nothing Chuck Berry - Too Much Monkey Business לא יודעת אם זה מה שהתכוונת. בטח יש עוד מלא, אם אני אחשוב על עוד, אני אכתוב

the mnm factor

New member
יש מלאאאאא

MoneyMoneyMoney של אבבא- אם אתה מחשיב אותם כלהקה... צעד מחושב- משינה. 1900- פורטיסחרוף. סדר עולמי חדש -החברים של נטאשה. פרצופה של המדינה- תיסלם. money money- גרייטפול דד. money talk- אייסידיסי. Money Talks- אלן פארסונס. time is money- פרנק זאפה. easy money- קינג קרימזון ויש עוד המון.. נכון, לא כולם מתוחכמים כמו של פינק פלויד- אבל כולם בערך מדברים על זה.

Aeroguy

New member
Peter Frampton

(I'll Give You) Money מתוך Frampton וגם מתוך Frampton Comes Alive

AeroTom

New member
"Money Becomes King"

של טום פטי ושוברי הלבבות. השיר הוא על תעשיית המוזיקה של ימינו בהרבה מקומות, וכמובן הכסף שמשחק שם כלי חזק. אחד השירים עם ה-Lyrics שאני מחובר אליהם. הוא לקוח מהאלבום The Last DJ מ-2002. אלבום שהרבה דחקו לפינה בארה"ב (הרבה בגלל כמה שירים בו שיוצאים נגד תעשיית המוזיקה ואיך שהדברים מתנהלים), ואלבום שאני אישית מחבב מאוד.

Aeroguy

New member
עוד כמה:

Patti Smith - Free Money AC/DC - Moneytalks AC/DC - What Do You Do For Money Honey Humble Pie - No Money Down The Black Crowes - Downtown Money Waster

Welsh

New member
Show Me The Money!

Nobody Knows You When You're Down and Out של דרק והדומינואים. שיר שמתייחס לצביעות של אנשים ומהווה ביקורת לחשיבות החברתית שיש לכסף ורכוש. קלפטון באחת התקופות היפות שלו.

xofer

New member
ד"א מטרת החיפוש שלי

היא השראה עבור פרוייקט הגמר שלי בעיצוב גרפי שיהיה (כנראה) סרטון אנימציה בנושא ירידה מהארץ מסיבות כלכליות.

Welsh

New member
אם אתה מחפש מוזיקת רקע לסרטון

דווקא Money של פינק פלויד תפור לזה.

xofer

New member
אני לא מחפש מוזיקת רקע לסרטון

אני רק עכשיו מתחיל לעבוד עליו.. ודבר שני, לא הייתי בוחר בשיר הזה גם כי זה כל כך שחוק וגם כי לא צריך לצעוק את המילה כסף מילולית או שהויז'ואל והפסקול שניהם יאמרו את אותו דבר (רובדים).

למעלה