כסף כסף כסף

Tell8No8Lies

New member
כסף כסף כסף

אני נוסע בתחילת ספטמבר להודו, תאילנד, לאוס, בלה בלה בלה:) אני נוסע לתקופה של חצי שנה ומעלה עם משהו כמו 35 אלף שקל, הוצאתי ויזה בין לאומי אבל אני בהתלבטות: מה לעשות עם הכסף: כמה לקחת במזומן? כמה בהמחאות נוסעים? התכנון כרגע הוא לנחות בבומביי ולסוע צפונה אח"כ לסוע לדרום מזרח אסיה ואז לחזור לדרום הודו.

lior zez

New member
כסף

תיקח 700 דולר במזומן ואת השאר בטרוול צ"ק אין בעיה לפרות אותם בהודו או תאילנד ותעשה חיים.

Tell8No8Lies

New member
ומה עם הויזה?

כמה לקחת בטרוולס צקס? של איזה חברה הכי כדאי? הרי אני מביא כרטיס אשראי.... אין בו צורך?

Tell8No8Lies

New member
HELP

I NEED SOMEBODY בחיית חבריה תענו לי על השאלה בקשר לויזה. האם ויזה זה תחליף להמחאות נוסעים ? ואם אני נוסע עם מזומן, ויזה והמחאות נוסעים, ותקציבי הוא 7000$ כמה לקחת מכל דבר?

sela v

New member
ויזה במיוחד במדינות האלה

כדאי רק כאמצעי חירום. העמלה של משיכת כסף בבנק או מכספומט גדולה יותר מהעמלה שתשלם על המחאות נוסעים, ולא בכל מקום תוכל להשתמש בפלסטיק. אני נסעתי תמיד עם המחאות נוסעים של תומס קוק, ולא היה בעיה להחליף אותם. מזומן תקח, אבל לא הרבה, ותשמור למקומות שאתה נתקע, ואי אפשר להחליף את ההמחאות נוסעים. אם אתה לוקח 7000$ הייתי לוקח כ-1000$ במזומן.

sela v

New member
המחאות

אם אני זוכר נכון, די קל לשלם בהרבה מקומות בארה"ב בהמחאות נוסעים, ככה שאני לא רואה למה לא להשתמש בהן, גם ויזה זה לא כזה נורא, כי אפשר לשלם על כמעט כל דבר עם ויזה. ככה שזה העדפה אישית.

lior zez

New member
תראה

לגבי איזה חברת המחאות נוסעים פשוט הכנס לדואר והמר את כספך זה לא משנה איזה המחאות תקבל,העקר לא בבנק מפני ששם יקחו לך עמלה גבוהה יותר. תמיד אתה יכול להשאיר חלק מהסכום בבנק ולימשוך בחול וכך לא תסתכן שתאבד את ההמחאות או שיגנבו לך (לא עלינו)אבל זכור שכל משיכה בכספומט תיגבה ממך עמלה של בסביבות 20 ש"ח מהvisa שלך-בדוק את זה עם חברת האשראי.

Tell8No8Lies

New member
תודה ולסיכום

אז לפי מה שהבנתי אם יש לי 7000 לקחת 5000 בהמחאות נוסעים 1000 מזומן 1000 שישאר בבנק אני פדנט בנושא כי אני הולך מחר לבנק אז אני רוצה להיות סגור על זה

למעלה