כסף כסף כסף שלום. רציתי לדעת בבקשה כמה כסף יקבל בעל תואר שני במדעי המחשב שיעבוד במחקר תודה.
M MaYaNaNa New member 19/8/05 #1 כסף כסף כסף ../images/Emo130.gif שלום. רציתי לדעת בבקשה כמה כסף יקבל בעל תואר שני במדעי המחשב שיעבוד במחקר תודה.
כסף כסף כסף ../images/Emo130.gif שלום. רציתי לדעת בבקשה כמה כסף יקבל בעל תואר שני במדעי המחשב שיעבוד במחקר תודה.
ס סטיב הקלידן New member 19/8/05 #2 מחקר איפה?באקדמיה או בתעשייה? לא יודע לנקוב במספרים,רק יודע שבאופן כללי,כנראה שבתעשייה הוא ירוויח יותר,למרות שגם באקדמיה הוא לא יהיה ממש עני מרוד
מחקר איפה?באקדמיה או בתעשייה? לא יודע לנקוב במספרים,רק יודע שבאופן כללי,כנראה שבתעשייה הוא ירוויח יותר,למרות שגם באקדמיה הוא לא יהיה ממש עני מרוד
M MaYaNaNa New member 19/8/05 #3 אממממממ.... נראה לי שבאקדמיה. אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת מספרים גם בתעשיה וגם באקדמיה. תודה סטיב
M MaYaNaNa New member 21/8/05 #5 סליחה- אבל לא ענית לי על השאלה ../images/Emo4.gif שאלתי על מחקר ולא היי- טיק!!!
מ מכון הדסה New member 21/8/05 #6 הי-טק מחקר אינו רק מחקר אקדמי. בהי טק עוסקים בהרבה מאד במחקר ופיתוח.