כסף..כסף...ושוב כסף!!

dios4

New member
כסף..כסף...ושוב כסף!!

יאמר הציע לעידן טל להצטרף בעונה הבאה למכבי נתניה.. עידן טל כזכור יצא ממכבי חיפה לדרכו האירופית החדשה(שלבינתיים לא מוצלחת) לא פסל את האפשרות להצטרף בעונה הבאה לקופסא..שוב..בשביל כסף?

אם עידן טל יחזור לארץ בשביל כסף

זה לא יהיה למכבי נתניה..ארקדי יציע יותר.. חוץ מזה,אני מציע לכם לא לפנטז על חזרה של טל לחיפה,כי זה לא יקרה

dios4

New member
אינני מפנטז

חוץ מזה לא נראה שטל ירצה את הקופסא יותר מאשר לשחק בתיאטרון החלומות או באנפילד. הוא יעדיף ספסל של בולטון מאשר קפטן בנתניה זה בטוח. ועל מה אני מפנטז באמת? על חזרתו של בניון כבר..אבל זה לא יהיה קרוב

אני רואה יותר סיכויים שהוא יחזור

לחיפה,מאשר שיגיע לנתניה או בית"ר. עידן טל יודע שעל העמדה שלו משחקים כבר בואטנג רמאליו ואלברמן,ואני בטוח שהוא גם לא ירצה לגמור קריירה בקופסא.

yarivlevi

New member
אני בהחלט אבין אותו

אם יאמר או גאידמק יציעו לעידן טל 700 אלף דולר (הסכום שהוא מרוויח היום) והוא יסכים לחזור לארץ אני בהחלט אבין אותו ולא אכעס עליו שהוא לא בא אלינו כי אצלנו הוא לא יקבל יותר מ-400 וגם זה בלחץ ,הוא שחקן לקראת סיום הקריירה ולגיטימי שהוא ירצה לעשות כמה שיותר כסף ופה מדובר בהמון כסף.

lemmacantor

New member
מבחינה מקצועית הוא הכי מתאים לחיפה

אבל אותו מעניין רק כסף.

Olympic Hero

New member
מה הבעייה?

תפסיקו לחשוב ששחקנים משחקים בשביל הסמל, המועדון והאוהדים. אנשים מתפרנסים מהמקצוע הזה, והם רוצים להרוויח כסף. אתה רואה מצב שתעבוד במקום עבור פחות כסף למרות שבמקום אחר אתה יכול להרוויח הרבה יותר?

lemmacantor

New member
כסף זה לא הכל (אומנם קלישאה, אבל...

שחקן גם צריך לקחת בחשבון את משך התקופה בה הוא ישחק באותה קבוצה שהציע לו הכי הרבה. לא תמיד שחקן מקצועני בוחר בהצעה הכספית הגבוהה ביותר.

yarivlevi

New member
שמעתי רק על 2 כאלו בשנים האחרונות

יניב קטן ותיירי הנרי

lemmacantor

New member
נכון, אין הרבה כאלה

אבל יש הרבה שחקנים שאכן נענו להצעות כספיות גבוהות ונעלמו או שפשוט לא הצליחו באותו מועדון ועזבו מהר מאוד.

קבוצת כדורגל זה לא מקום עבודה

לא זכור לי שבאתי למפעל שטראוס על מנת לעודד אותם שישיגו רווחים נאים מול תנובה.

למעלה