כסף יענה את הכל !!

כסף יענה את הכל !!

ביום שלישי קבוצת ביתר ירושלים לקחה את גביע המדינה, ואתמול היא קיבלה את אליפות ישראל . אני לא מבין מדוע אוהדי ``ביתר`` חוגגים את ניצחונה. האם אתם באמת אוהדים של ``ביתר ירושלים`` ? לא ! פעם הייתה קבוצה שמסלמת את הימין הקיצוני. קבוצה זו התפתחה.. ועם הזמן נוספו שחקנים חדשים מרחבי העולם. וכמובן שארקדי גידאמק דאג לקנות את השחקנים הטובים בעולם, וממש לא פלא שהיא קיבלה את אליפות המדינה . אני לא אוהד ביתר ירושלים, אבל גם לא הפועל ת``א ובני סכנין, אני אוהד של עצמי lקורצעיןl . רק רציתי להמחיש לכם איך עם כ ס ף אפשר לעשות הכל - זאת אומרת אם המדינה לא הייתה מקצצת את הקיצבאות בציבור החרדי.. עולם הישיבות היה פורח בגבהים, אברכים יכלו לשבת וללמוד בשלווה, בלי דאגות ולחצים כספיים. זה מאוד מובן למה הבחורי ישיבות לא מסתפקים בתנאים הגשמיים של הישיבה, למה אברכים יוצאים לעבוד, הכל בגלל המדינה המורשעת הזאת.. שדוחקת את החרדים לפינה, ורודפת אחרי הבחורי ישיבות ללכת לצבא . עוד מעט הולך להכנס חוק שלחיילים המתגייסים ינתן שכר חודשי מינימלי של 3800 ₪. שמעתי מכמה בחורים שאמרו שאם זה יהיה השכר חודשי.. הם לא יהססו מלהתגייס לצבא - למה ? כי זה משכורת חודשית. ו...אז עולם הישיבות לגמרי יפשוט את הרגל ! אני מקווה שהחוק המורשע הזה לא יצא לפועל, בכדי שלא יוסיפו חללים ליפול, ועולם התורה יעלה ויפרח.. ובעז``ה נזכה לגאולה הקרובה במהרה בימנו אמן ואמן .

אגi

New member
אתה כזה צודק...

תראה למה הולך כל הכסף לאבל אבלים במקום שיתנו למשפחות שבקושי שיש להם קורת גג...שה` יעזור לכולם

אץ קוצץ

New member
עולם הישיבות

יפשוט רגל בגלל עבודה של 3,800 והתחייבות ל 3 שנים ??? אני מכיר עבודות יותר מכניסות בלי התחייבות ועדיין עולם הישיבות עומד על תילו..

אני גם מכיר עבודות יותר מכניסות..

אבל אל תשכח שאין אפשרות לעבוד בלבן.. ברגע שבחור ישיבה (מוצהר כבחור ישיבה) עובד בלבן, הוא מקבל ביטול מעמד.....וישר לצבא עם משכורת של 350 ₪ בלבד . לא נראה לי שבחור ישיבה ירצה לקחת את הריזיקה הזאת.. ואם יש אפשרות לקבל רישמית 3800 ₪ בחודש.. כל בחור (שאין לו פטור) היה שמח לקבל אתזה חודשית, ועולם הישיבות שעומד על טילו.. היה יושב על כספו /tapuzforum/images/emo6.gif

אץ קוצץ

New member
בשביל מה צריך רשמית ?

חסר בחורים שעובדים בשחור ומרוויחים יותר? ותמיד בגיל 24 אפשר לעשות שלב ב' של 3 חודשים

לא חסר..

אבל יותר נחמד לקבל תלוש חודשי של..... שנכנס ישר לבנק. במקום לקבל תלוש אדום יומי שמתבזבז על ארוחת ערב .

מקפיא

New member
כסף יענה את הכל....

זה ברור... אבל איך הגעת מגידאמק לקריסה של כל מערכת הישיבות ???? מה שכן אם ליפני שלוש שנים הצבא היה משלם 3800 שקל לחודש, הייתי עכשיו אחרי שנת משימה....

כמו שאמרתי..

אם המדינה לא הייתה מקצצת.. עולם הישיבות לא היה מתקצץ . ו....חוק זה עומד לצאת בחודשים הקרובים, ונקווה שיהיה שינוי..

סליחה!אתה מזה מדבר שטויות.

קודם כל כמה כבר המדינה מביאה לכל קבוצה זה בערך משהו כמו 3 מיליון שזה כלום.ויש בעלים של קבוצה שהוא מוסיף את הכל במקרה של ביתר זה מסתכם ב 170 מיליון.אז ככה שאין קשר לאברכים.ואגב ביתר עדיין מייצגת את הימין גם אם זה לא נראה כך.תיראה את שריקות הבוז לרבין והשנאה לערבים ושערבי לא משחק בביתר..וקרעת אותי מצחוק בזה שאמרת שמביאים לביתר את השחקנים הטובים בעולם.למה מה זה נראה לך ריאל מדריד?זה בסה``כ קבוצה מישראל ושחקן בסדר גודל עולמי בחיים לא יבוא לביתר גם אם יביאו לו הרבה יותר כסף....ואגב אתה צודק בזה שהכסף יענה את הכל...ואין מה לעשות זה העולם השיקרי שאנו חיים בו...!

לא הבנתי איפה אתה חולק עלי..

הכסף שהקבוצה המועטת הזאת מקבלת (שחקנים בודדים) בופן יחסי זה ממש הרבה . ואם כך הציבור החרדי היה מקבל.. הכל היה אחרת ! וכשאמרתי שחקנים מכל העולם.. התכוונתי שחקנים טובים מאוד, אבל העיקר לא מירושלים. בקיצור היום אין מושג של קבוצת ביתר ירושלים .

חרדים הם לא הציבור היחיד במדינה

פטרו אותך מלשרת בצבא תגיד תודה בחור שרוצה לצאת לצבא בשביל לקבל משכורת במילא לא היה נשאר שם עוד הרבה זמן כי כנראה שהכסף מעניין אותו יותר ובקשר לביתר ירושלים הם קבוצה ימנית בנשמה אפי` קלה שבא מקוראטיה בעד להילחם אומנם היום זה כבר לא סמל ימני ולא תנועה לאומית אבל בהחלט הכיון נשאר ובקשר לתקציב ארקדי נותן המון כסף לישיבות ורוב ההחזקה שלו ולא של המדינה אומנם יש את משרד התרבות והספורט ומה לעשות שהם מאמינים בספורט כצורך לאומי להבאת כבוד למדינה (שלא תחשוב לרגע שאלו מחשבותי) ולכן הם נותנים סכומים ואגב חוץ משחקנים ``עילוים`` כל השחקנים אמורים לעשות צבא

למעלה