כסף חו"ל נסיעה

Hanna29

New member
כסף חו"ל נסיעה

שלום וחג שמח!
בחלומי (חלום טוב חלום שלום) נסעתי באוטובוס לעבודה (אני מובטלת) מוקדם מאד בבוקר, כי עקבתי אחרי השמש הזורחת תוך כדי הנסיעה.
ירדתי כשחשבתי שהגעתי קרוב מאד אך נסתבר לי שיש עוד נסיעה ארוכה עד לשם ושעלי ללכת ברגל כעת. עד מהרה הלכתי לאיבוד בדרכי
ולא הבנתי לאן אני צריכה ללכת. ראיתי בדרך מן מרפסת המשמשת כאולם חתונות וחתן וכלה יחד עם בעלת המרפסת. רציתי להיכנס כדי לשאול
על כיוון כלשהו אך בעלת המרפסת שהיא גם מארגנת חתונות צרחה עלי שלא אעיז להיכנס. אמרתי שאני רק רוצה לשאול משהו אך היא בשלה.
יצאתי וראיתי צומת גדולה ובה עובדים בכביש. חלום קודם באותו לילה היה שוב על כך שאני בחו"ל. על שטרות כסף בארנק שלי ועל כסף נוסף שאני מקבלת
באופן לא צפוי ומאדם שלא ציפיתי ממנו אלא להיפך..
בבקשה, עיזרו לי.כמעט בכל לילה אני חולמת שאני בארה"ב. כבר עברה יותר משנה מאז חזרתי משם.
אני מעוניינת לחזור לשם ומה שמונע ממני לעשות כך הוא החשש שלי מסירוב כניסה חלילה.
ובנוסף, למרות שאני מרגישה שהחיים שלי שם אני "נקרעת" בין מחויבויות פה בישראל (משפחה, חברים,פטריוטיות) לבין העצמאות והשליטה שלי בחיי שם.
תודה רבה ושנה טובה

טופי33

New member
חגשמח חנה

נוסעת לעבודה=רצון לתעסוקה,רצון להציב יעד ברור ומוגדר
ירדת קודם=חשבת במציאות שהגעת ליעד אך לא.חשבת אולי שמיצית את חו"ל אך זה לא כך.את מרגישה במציאות שהגעת מאוד סמוך ליע אך למעשה היית רחוקה ממנו
הלכת לאיבוד=זו התחושה הנוכחית שלך את מרגישה שאת הולכת לאיבוד בגלל תעסוקה ובגלל דברים אחרים
אולם חתונות=את מרגישה שאת לא יכלה להתחייב לכלום .אי אפשר להיכנס למחויבות כלשהי כי את חשה בלבול.אולי גם מבחינה זוגית את לא מרגישה יציבות
לא נותנים לך להיכנס=את חשה מוגבלת את מציינת שאת חוששת שלא יתנו לך להיכנס לארצות הברית.
צומת=את מצויה בצומת,בפרשת דרכים.
כסף=חלום נפוץ של קבלת כסף או מציאת כסף המעיד על רצון עז לשיפור כלכלי .ולקבלת כסף קל ונזיל\החלום משקף את רצונך למצוא מקום ,למצוא יציבות קשה לך משום כך להיכנס למחויבות כי קשה לך למצוא את מקומך
מה נראה לך?

Hanna29

New member
נ כ ו ן

פירוש מדויק. אני לא מוכנה להתחייב לעבודה כי עדיין לא החלטתי על מיקום.
גם בזוגיות - אין בי נכונות ופתיחות.
אני תוהה בדרכי במציאות ממש כמו בחלום.
האם החלום נותן לי כיוון או שהוא משקף את הלך רוחי?
תודה, תודה גדולה על העזרה.

למעלה