כסף דרך הסלולארי!!!!

calfony34

New member
כסף דרך הסלולארי!!!!

היי חברים אני חושב שהגיע הזמן שדבר כזה יקרה... זאת תהיה המהפכה של השנה בעולם הפרסום ובכלל... והינה תראו אני עושה להם את כל העבודה... הרעיון מאוד מצא חן בעייני ואני חושב שהוא ימצא חן גם בעיניכם ובעיני הארנק שלכם... רק תמשיכו לקרוא ותראו חברת גלאור איתן השיקה אתר פרסום שאתם, המטרות מרוויחים כל הזמן אנחנו חשופים לפרסומות בניגוד לרצוננו וכל צוותי ההפקות מרוויחים מזה... הגיע הזמן שגם אנחנו נרוויח. איך זה עובד? שולחים SMS עם הכיתוב: join calfony34 למספר 3636 ותוך שניות ספורות תקבלו הודעה ובה סיסמתכם: משם אתם ממשיכים באתר calfony34.smser.co.il לאחר שתירשמו תתחילו לקבל עד 15 (לפי בחירתכם) פרסומות ב SMS ואפשר גם באימל. על כל הודעה תקבלו אגורה אחת כך שיוצא בהנחה שתקבלו 10 פרסומות ביום.. רווח של 2.6 שקלים בחודש איפה הכסף הגדול? הכסף הגדול לא נמצא בך, אלא באנשים מתחתיך. השיטה עובדת כפירמידה, את/ה מצרף/ת מתחתיך עוד ארבעה אנשים למשל, (מספר לא מוגבל של מצורפים מתחתיך) ועל כל הודעה שהם מקבלים את/ה מקבל/ת עוד אגורה גם על כל האנשים שהם מצרפים מתחתיהם עד 5 דורות הינה חישוב קטן דור ראשון (שאתם הבאתם): 4 חברים. דור שני: 4*4=16 חברים. דור שלישי: 4*16=64 חברים. דור רביעי: 4*64=256 חברים. דור חמישי: 4*256=1024 חברים. ביחד זה יוצא: 1364 חברים תחתכם!! בלי להתאמץ!! וכמה זה בכסף? כל חבר תחתכם מקבל 10 הודעות ביום ששוות 1 אגורה. זאת אומרת 10 אגורות מכל חבר ביום אחד. בחודש זה יוצא 2.6 ש"ח (אין הודעות בשבתות). נכפיל 2.6 ש"ח במספר החברים שמתחתנו (1364), ונקבל: 3,645 ש"ח בכל חודש !! אחלה משכורת, לא?! הצ'ק נשלח אליכם הביתה בכל חודש. תקשיבו טוב. בעוד מספר חודשים ספורים כל המדינה תצטרף למהפכה הזאת. ואז באמת יהיה קשה לצרף חברים חדשים. היום זו ההזדמנות שלכם להיות בראש הרשימה ולהרוויח את הכסף הגדול !!! אני נתתי לכם דוגמא של 4 חברים בלבד, אבל אני בטוח שחלק מכם מסוגלים להביא גם 8 או 20 ואפילו 80 חברים תחתכם!!! ואז זה כבר כסף ע-נ-ק!!! כל חודש!! בלי לעבוד!! אתם קולטים? למה אתם מחכים? קדימה להתחבר לפני שיהיה מאוחר! אז איך מצטרפים? שולחים הודעה: join calfony34 למספר 3636 ומקבלים הודעה עם הסיסמא שלך, נכנסים לאתר: calfony34.smser.co.il ומשלימים את ההרשמה, והכל פשוט וקל!!!

למעלה