כסף בעובר ושב

המחבט

New member
כסף בעובר ושב

המשכורת הצבאית שלי נכנסת לחשבון עו"ש שפתחתי עם גיוסי. אין לי שום הוצאות בחשבון הזה, אלא רק הכנסות של הקצבה מאבא שלי ומשכורת צבאית. מסתבר שיש לי קרוב ל-20 אלף שקל... האם כדאי להשאיר שם את הכסף ? או שכדאי להשקיע אותו איכשהו ? (למרות שמדובר הסכום קטן...)

יתרת זכות בעובר ושב

אל תשאיר 20 אלף ש"ח בחשבון עו"ש. כל יום שעובר והכסף לא מושקע אתה מפסיד יותר משקל. זה אולי נראה כסף קטן וזניח אבל אל תזלזל באף סכום ותחשוב על זה שבשנה אחת אתה מפסיד כ - 400 ש"ח ואני בטוח שאתה לא מוצא 400 ש"ח ברחוב... את הכסף שהצטבר כדאי לסגור לפקדון בהתאם לתקופה שאתה חושב שלא תצטרך את אותו ולגבי ההכנסה החודשית שלך תפתח חסכון כלשהו שיצטבר בהוראת קבע חודשית שאתה תקבע את סכומה. הוראת הקבע ניתנת לביטול או הקטנה או הגדלה בכל עת כך שאם יחול שינוי במצבך הכספי תוכל להתאים אותה למצב החדש! ביום שתרצה לקנות רכב או משהו אחר "פתאום" יהיה לך כסף. בהצלחה!

נו באמת!!!!!..400 ש"ח בשנה!

מה זה המנהג המטומטם הזה של לחסוך ולחסוך ולחסוך ולחסוך. אני מסכים שמי שיש לו די הרבה כסף ,יכול להנות מריבייות מטורפות. אבל מי שיש לו 20 אלף ש"ח??? מה זה 400 ש"ח בשנה--נו באמת!! לי היו 50 אלף ש"ח בעובר ושב...ואחרי שיכנועים מצד הבנק שלי,לשים את זה בפיקדון חודשי...הסכמתי... ויוצא שאני כל יום מקבל בסביבות ה 6 שקלים...בשבוע 30 ש"ח...בחודש 120 ש"ח....ובשנה 1200 ש"ח.. פשששש...ממש הרבה. בקושי מכסה לי את השכירות שלי.(600 דולר בחודש) אז אפשר להשאיר כסף בעו"ש...גם בסכומים כאלה.... אל תבלבלו את הנער הצעיר

למעלה