>כסף< - בנים

סוסיתx

New member
>כסף< - בנים

האם תיגשו להצעה שיודעים מראש שלא‎ ‎יתנו לדירה? האם הבחורים מהישיבות הטובות יסכימו לשמוע הצעה כזאת?

תלוי בסכום

הרי גם אם נותנים לך היום 100 אלף דולר זה לא מגיע לחצי דירה נורמלית בירושלים ותמיד תהיה צריך לקחת משכנתא (האפשרות בקצה העיר לקחת קצת משכנתא) אז זה באמת תלוי בגובה הסכום,כמה אבי הבן נותן וכמה צריך הזוג לקחת. לנקוב בסכום? :פחות מ60אלף דולר לא הייתי ניגש.

אם הבחורה מתאימה

מכל הבחינות, אני לוקח אותה כמו שהיא. אם יביאו מכונת כביסה אני אומר תודה.

לא מגזים.

ההורים שלי קיבלו מכונת כביסה, והיום, 37 שנה אחרי יש להם בית גדול ויפה, חיים מאושרים, 5 נשואים, ואותי (טוב, אין דבר מושלם...) אז ברור שאעדיף שמישהו יתן לי מתנה בסגנון של כמה דולרים, אבל אני מתחתן כדי להקים בית עם אשה שמתאימה לי. ואחרי כל הזמן הזה בשידוכים אני מבין שאם אני אמצא מישהי שמתאימה לי אני לא יוריד על כסף.

לא בטוח שזה רעיון טוב.../tapuzforum/images/emo163.gif

אני בקושי מסתדר עם עצמי. את יודעת מזה להסתדר עם רבים כמותי?! /tapuzforum/images/emo3.gif

נתי300

New member
גברת הפנטזיה של דירה נגמרה מזמן.

אנשים מאשים היום להרבה פחות.[ונראה את כל המכריזים שבלי סכום x ‎ הם לא ניגשים מה יעשו אם יעלה גילם מעלה מעלה. כי לרוב רובם של האנשים ניגמר הסכומים הנל.

סוסיתx

New member
חבר`ה, לא עניתם לשאלה

שאלתי אם תגשו להצעה שלא נותנים לדירה, כלום! אפילו לא 20 ! מה הדרישה כיום של הבחורי ישיבות?

../images/Emo12.gif

שאני אבין.... במילים אחרות אתה אומר שיש מצב שאישתך לעתיד לא שווה דירה....?

אבי87

New member
בלי קשר אלי אישית,

אז ממוצע הדרישה, אצל בני הישיבות הספרדים- בין 20k ועד לכ60k בישיבות הטובות. ואצל בני``ש אשכנזים- החל מ50k ועד כ120k לבחורים המוצלחים בישיבות הטובות. כמובן שישנם חריגים.

רק שיהיה ברור שברגע שאני מתחתן אני יוצא לעבוד

ואפי' גם בתקופת האירוסין כדי לחסוך מעט. אם זה ככה אז אין לי בעייה.

למעלה