כסף באי-טרייד

כסף באי-טרייד

יש לי 800 ומשהו דולר בחשבון כרגע אבל רשום לי שרק 373$ זמינים למשיכה...מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך? אתמול היתה לי העברה של כמה מאות דולרים, אולי זה זמני עקב ההעברה הזו? זו פעם ראשונה שאני רואה שאין לי אפשרות למשוך את כל הסכום שיש לי בחשבון. אם מישהו יודע מה עומד מאחורי זה, אשמח לשמוע...

זה זמני - הסר דאגה מליבך

אני זוכר שקרה לי משהו כזה איתם לפני כמה שנים..עוד מספר ימים זה יהיה בסדר.

איזה מעצבנים...ושאלה נוספת

שחררו לי את ה-500$ האלה למשיכה ועצרו לי את ההעברה השניה...גדולה הרבה יותר! שאלה נוספת: מישהו ניסה פעם לבצע העברה מאיטרייד לחשבון בנק מחוץ לארה"ב?

ACE OF SPADES

New member
למען השקט הנפשי שלך בעתיד:

כשיש לך כסף : תמשוך אותו!!! מה יש לכסף לשכב שם? תמשוך אותו תשאיר איזה 200 דולר . כל כספומט של בנק לאומי כמעט ניתן למשוך דולרים .

בקשר לזה...

עשיתי עכשיו העברה גדולה מאוד של כסף לאיטרייד...ואני רוצה למשוך את הכל בבת-אחת עם ש'ק (טרם השתמשתי בש'קים שלהם). האם כדי להכניס את הכסף לחשבון שלי בארץ אני צריך לרשום סכום בדולרים (אני מעדיף כי הכסף ישמש לקנייה מספקים בחו"ל)? או שאני חייב בשקלים? מישהו ניסה ויכול לייעץ?

ACE OF SPADES

New member
אתה יכל להכניס את הכסף בדולרים :

תפתח חשבון מט"ח , חשבון המטח ישאר על אותו מספר חשבון כמו שלך אבל יהיה לך אופציה של כספי מטח בחשבון. מט"ח - מטבע חוץ. וכככה יהיה לך חשבון של שיקליים - מט"י - מטבע ישראלי וחשבון מט"ח - מטבע חוץ . לשאלות בנקאיות נוספות אתה יותר ממוזמן לפנות אלי.

למעלה