כסא לתינוק

sinaii

New member
כסא לתינוק

שלום,
סוף סוף הבת שלי מתיישבת יציב ובת שנה ואני מרגישה מספיק בטוח להרכיב אותה.
יש לי אופניים מתקפלות (שלא מתקפלות למעשה ביום יום) היכן כדאי למקם את הכיסא? מקדימה או מאחורה?
תודה מראש לעונות ולעונים :)

Goat On Bicycle

New member
איך שיותר נוח

כסא קידמי הוא די נמוך כך שנראה לי בעייתי לילד/ה לישון בו.. כסא אחורי נראה יותר נוח מהבחינה הזאת.. אבל בדרך כלל נהוג להושיב בגיל כמו של הבת שלך בכסא קידמי (רק חשוב באמת לוודא שאכן שריריי ייצוב הצוואר וכו׳ כבר יחסית מגובשים).
שניהם בטיחותיים, יש כאלו שאומרים/ות שכסא קידמי נוח יותר לרוכב/ת מבחינת שיווי משקל ואיזון האופניים.
&nbsp
אבל בעיקרון זה איך שנוח לך לרכב והיכן שאת מעדיפה שהבת שלך תשב..

sinaii

New member
תודה! וקניית קסדה בת״א...מי מכיר?

בגדול נראה לי מפחיד לחבר כסא לכידון כי יש לו חלק מתקפל ואני בטח אפחד שייפתח וכולי...
אתייעץ במקום שאקנה בו כסא לתינוק וזהו.

Goat On Bicycle

New member
אין מה לפחד

אלא אם האופניים לא תקינים.. (כבר יצא לי להתקין על כמה אופניים מתקפלים, גם על הכידון וגם על סבל אחורי, אין לי ילדים, יצא לי בחנות שאני עובד בה)
&nbsp
וקסדה בת״א. יש בכל חנות, בין אם בחנויות הגדולות באיזור החשמונאים בת״א או בחנויות השכונתיות. אני מאמין שכולם מחזיקים קסדות ילדים/ות

זכיר

New member
מקדימה קל יותר לתקשר עם הפעוטה ולבדוק מה מצבה

במושב מאחור צריך לסובב את הראש לגמרי כדי לראות מה נשמע ובזמן רכיבה זה קשה\מסוכן. גם קשה יותר לדבר אל צד הגב עם הפנים לרוח הנסיעה.
&nbsp
נטענה טענה שמושב מקדימה מפריע יותר לפידול מאשר מושב מאחור. ומושב מאחור יכול לשאת יותר משקל מאשר מושב מלפנים (פחות רלוונטי בגיל שנה, יותר רלוונטי עוד שנתיים-שלוש).
&nbsp
רכבתי עם מושב אחורי ופעוטות. אם הייתי מתלבט היום, לגיל שנה, הייתי בוחר במושב קדמי.

למעלה