כסא בטיחות

שרי30

New member
כסא בטיחות

האם למישהו יש את כסא הבטיחות הזה? המחיר נשמע לי אטרקטיבי אבל השאלה אם הכסא איכותי (אנוולופ של חברת סייפטי. לא טעיתי, זה לא אוונפלו אלא אנוולופ) תודה!

ענתש

New member
חיפשתי וחיפשתי ואני לא מוצאת שום

אזכור של החברה הזו או הכיסא הזה באינטרנט... לדעתי שווה לך לכתוב להם ולבקש מספר דגם כדי שתוכלי לחפש בגוגל ולוודא שזו אכן קניה טובה.

שרי30

New member
ענת - אחלה רעיון

כבר כותבת להם למצוא את הדגם. גיסתי אמרה שהיא עדיין "חייבת" לנו מתנה לדניאל (ועל זה נאמר מוטב מאוחר מאשר מעולם לא...). התקציב היפה בסביבות 300 ש"ח. בהתחלה רצינו לקנות את הפעלולון החדש של טיינילב - זה שמתאים לשתי תקופות גיל. יש לבת של חברה שלנו ודניאל ממש התפעל ממנו והתחיל להפעיל אותו במרץ. אבל כסא בטיחות נראה לי יותר חשוב. יש לנו את המקסי קוזי אבל אי אפשר לשים אותו נגד כיוון הנסיעה ודניאל כבר מקווצ'ץ בסל קל. חוץ מזה המקסי קוזי שקיבלנו בן 5 שנים. כולם צוחקים עלי שאני היסטרית שאומרים להחליף אותו אחרי 5 שנים - "זה הכל מניפולציות של חברות הכסאות", "ארגון 'בטרם' תמיד מגזימים" וכך הלאה. אבל אני די מרובעת ומצייתת להוראות....בכל מקרה כסא יקר לא נוכל לקנות (אוונפלו מדליון למשל) אז נסתפק בכסא בסביבות התקציב האמור. בלי קשר לכסא הנ"ל - אשמח לשמוע אם יש למישהי המלצה לכסא טוב בסביבות תקציב של 350-400 ש"ח. אולי עדיף כבר כסא שמתאים למשקל יותר מ-18 ק"ג? כי כשהילד יהיה בסביבות גיל שנתיים שוב צריך יהיה להחליף כסא!

טלאפ

New member
נראה לגמרי לא רע

אני קניתי כסא בטיחות שגם הוא מיובא ע"י פג ישראל הוא נקרא נאניה ומיוצר בצרפת, אמנם יותר יקר 720 ש"ח (קניתי אותו ב- 600, ובטח הרוויחו עלי) ואני ממש מרוצה. אני חושבת שהם מיבאים מוצרים טובים שעומדים בתקנים הארופאים

טלאפ

New member
מבדיקה חוזרת נראה לי שזה כמעט

אותו הדבר... יש שם גם דגם ספורט שמאוד דומה לדגם שלי, יכול להיות שזו אותה חברה? כי אם כן, אכלתי אותה המחיר כאן הוא חצי ממה שאני שילמתי. (אבל אני עדיין מרוצה)

לי יש אותו!!!!!

ואני מאוד מרוצה ממנו! הוא מאוד נוח, מגיל 0 ועד 4, נדמה לי 4 מצבים של ישיבה, 5 נקודות ברצועות בטיחות.... בקיצור סבבה. וגם המחיר באתר די זול. 5אני אצרף לך מחר תמונה, שתראי מקרוב.

שרי30

New member
היידי - מאיזה גיל את משתמשת בו?

האם אופק עדיין יושבת נגד כיוון הנסיעה? האם הכסא מרווח עבורה? דניאל גדול פיזית ואנו זקוקים לכסא מרווח.

אז תראי....

כמו שרואים הוא גדול ומרווח , ואופק יושבת בו כבר כמו גדולה- עם כיוון הנסיעה. היא כבר שוקלת 11 ק"ג וגובה 78 ס"מ, ועדיין יש ממש המון המון מקום בכסא- הוא מצויין. אפשר לראות אותו בטויס אר אס (שם אנחנו קנינו אותו). ויש בכל מיני צבעים- הכתום שבלולים היה קצת זרחני בשבילי.... בסוף בחרתי את הלילך הזה. דניאל כמובן ישב נגד כיוון הנסיעה- שזה גם בסדר גמור- ודי קל לחגור את הכסא- יש דף הוראות מצורף. סך הכל- אני מרוצה.

למעלה