כסא בטיחות סיגמא ספיידר

בק 2003

New member
כסא בטיחות סיגמא ספיידר

שלום, האם נכון שהכסא הנ"ל (שמיועד מגיל 0 עד משקל 18 ק"ג) לא עבר בכלל מבחני ריסוק? היכן אני יכולה למצוא את הפרמטרים הבטיחותיים שלו? בנוסף אשמח באם תוכלי לומר לי מי היצרן של הכסא. תודה.

ספיידר

כל מושב בטיחות שיש לו תו תקן אירופאי או אמריקאי נבדק במבחני ריסוק עמד במבחני ריסוק והינו טוב ובטיחותי לשימוש.בנוסף קיבל אישור תקן ממכון התקנים כסא זה מיוצר ע"י חברת Team tex ( סיגמא) - נקשר נגד כיוון הנסיעה 0-10 ק"ג, ונקשר עם כיוון הנסיעה 9-18 ק"ג לגביי תוצאות מבחנים -ארגון הצרכנים האמריקאי מבצע מבחנים וולונטריים המשווים בין מושבי הבטיחות המיוצרים בארה"ב באירופה רק בגרמניה - מבצע ארגון הצרכנים ADAC מבחנים וולונטריים, המשווים בין מושבי הבטיחות הנמכרים שם - חומר זה הוא בגרמנית בלבד בהצלחה

בק 2003

New member
תודה ועוד שאלה

האם תוכלי לומר לי מה היתה תוצאת מבחן הריסוק של הכסא? בחנויות שילב לא יכלו לענות לי על השאלה. בנוסף אשמח אם תוכלי להפנות אותי לאתר היצרן - לא הצלחתי למצוא אחד כזה

תשובה

יש לחפש בגוגל ( פשוט מצאתי הרבה אתרים) תחת השם : Nania הצרפתית שהיא למעשה חברת האם שמוציאה את הכיסאות תחת השם team tex ,sigma וכמובן תוסיף SPIDER מצאתי הרבה אתרים ( תוכל גם להבין יותר על הכסא אולי גם ב Ebay, כי האינפורמצייה הרלוונטית היא בצרפתית) לגביי מבחני ריסוק - החנויות לא מחזיקות במידע , יש אישור תקן אירופאי+ אישור ממכון התקנים - זו לרוב אינפורמצייה מספקת וכן כפי שציינתי יש חומר רק בגרמנית לגביי מבחני הריסוק

למעלה