כסאות ספורט

010386

New member
כסאות ספורט

לא, זאת לא כותרת לפורום 8 או 207. הנושא שאני רוצה לדבר עליו הוא רציני ואני זקוק לעזרתכם. חברה של חבר שלי נכה. יש לה איזה בעיה ברגל ואוטו-טו היא בכלל לא תוכל ללכת ותצטרך כיסא גלגלים. כאן עבדכם הנאמן (אני) נכנס לתמונה. אני רוצה לעשות לה מתנה לרגל הנכות הקרבה. וחשבתי על זה והגעתי למסקנה. כל הנכים האלה.. כאלה יבשים.. חסרי טעם כאלה.. כל היום עם שמיכות על הרגליים.. שילבשו איזה ג'ינס לפחות. בקיצר הגעתי למסקנה שאני רוצה שהיא תהייה יוצאת דופן. אני רוצה להשקיע בכיסא ספורט עם חגורות ספורט. בנוסף אשמח לשמוע על מקומות שמרכיבים בהם מנועים לכיסאות הנ"ל ועל מקומות שמשפרים כסאות כאלה. מוסכי צביעה יתאימו גם הם. בינינו, אם להיות נכה אז כבר עד הסוף ולבוא בפוזה של מהיר ועצבני, עם חצאיות, שמיכות על הרגליים, אולטרות בצבע ירוק מתחת לכיסא, ג'אנטים 18" עם המגנזיום המשובח ביותר ועוד שלל הפתעות כמו NOS מגדשי טורבו, חילזונות ושאר ירקות.

010386

New member
לא סתם כיסא.. משהו מיוחד..

שכל אלה שלא מסוגלים ללכת יקנאו

neuron

New member
כמו שאמרתי...

...לתת כיסא גלגלים לנכה זה כמו לתת אגוזים למי שאין שיניים.

010386

New member
ולשלוח לנכה זימון

ליום סיירות עם דגש על ריצת האלפיים זה גם ?

neuron

New member
דווקא הגיוני

למה לתת למישהו בריא ושלם להיפצע או להיהרג באיזו פעולה בחברון...

תחשוב על זה בצורה כזאת

לתת לנכה כסא גלגלים, זה כמעט מצחיק כמו לראות מישהו בלי שיניים מנסה לאכול אגוזים.

neuron

New member
האמת היא שזה מה זה מגניב

לראות את המבט המבועת שלהם כשהם מדרדרים במדרון תלול או מדרגות...

010386

New member
פעם הבאה שאתה פוגש נטול רגליים

תנסה להכניס לו מקל בגלגלים של הכיסא.. המבט.. אוי המבט.. פשוט מהמם.. יש ניצוץ כזה בעיניים שניה לפני שהם נמרחים..

MajorWinters

New member
אבל אתם מקנאים../images/Emo19.gif

כי אין מה לעשות. עם כמה שאתם מלכלכים עליהם. למי שאין רגליים יש זין עד הרצפה!

SvNaIgRaS

New member
בקשה אחי קבל ........

זה הדגם האחרון שיצא לחברת פרארי ....... הוא משופר זה כסא חשמלי תלת פאזי עם סוללת גיבוי . יש אפשרות לתוספות כסאות ריקרו,הילוכי טיפטרוניק, מגנזיום ואפילו מזגן וחימום לתחת שהשרירים לא יתנוונו 100%. הכי חשוב לא לנסות את זה בבית מה שהנכה המקצועי עושה פה זה המבחן של הכסא בלחצים ובכוחות ג'י שנכים לא מכירים ...
S.V
תרם משהו לקהילה קשת היום!

010386

New member
אחחחחחחח קשה קשה..

מבטו מופנה כלפי מטה לכיוון הפיצפון.. ועם ידיים כאלה הוא לא יכל לעשות כלום.. כמה חבל..

Treker

New member
דבר אחד שכחת...

מה עם מערכת סאונד מפוצצת? אם תרכיב את הסאב נכון היא תוכל להנות מעוד כמה דברים

למעלה