כסאות בטיחות

כסאות בטיחות

הבת שלי כבר עוד שניה 9 קילו ואני חייבת למצוא לה כיסא אך יש לי כמה שאלות: 1. שמעתי שבאוטו דיפו יש כסא של mothercare ב- 500 ש"ח במבצע. מישהו מכיר את הכיסא הזה? 2. קיבלתי המלצות חמות על האלפא אומגה עילית ועל הטריומף - שניהם תוצרת ארה"ב למיטב הבנתי (תקנו אותי אם אני טועה). האם יותר זול לקנות אותם בניו יורק (ההורים שלי טסים עוד שבוע)? אם כן, איפה בניו יורק ניתן להשיג אותם ובכמה? אני יודעת שזה המון שאלות אבל הנושא חשוב ודחוף!!!

ליcות

New member
אם יש לך אפשרות תקני בארה"ב

את הטריומף!!! זה כיסא מעולה, עבר את כל מבחני הריסוק האפשריים, ובארה"ב זה חצי מחיר (120$). הוא אומנם קצת כבד, אבל בהחלט שווה! בארץ זה עולה בין 1000-1200 ש"ח, כך שהחיסכון הוא אדיר. אפשר לקנות בטויס אר אס (משם אני קניתי).

תודה

בארץ הטריומף DLX עולה 1000- 1200 ש"ח, והרגיל עולה 900 ש"ח אני חושבת אבל 120$ זה עדיין משמעותית זול יותר אז אני אבקש מהם שיביאו לי מטויס אר אס בניו יורק, שם קנית נכון?

הטריומף דלוקס עולה בערך $130

בארה"ב. קניתי לפני כמה שבועות באינטרנט וחבר שהגיע לארץ הביא לי את הכסא. ההפרש במחיר הוא משמעותי וזה כסא מצוין.

דרך איזה אתר באינטרנט קנית?

החבר נסע לחנות והביא את זה משם? ככה לא שילמת דמי משלוח בעצם?

לא, קנינו את זה דרך אתר שדמי המשלוח

בו עלו רק $5 והוא קיבל את זה אליו הביתה. אני צריכה לחפש את שם האתר.

YAALUL

New member
טריומף DLX

ראיתי אותו היום בטויס סאר אס ונראה היה לי שמאוד חם איתו- מאוד מרופד וקטיפתי. האם אני צודקת?

keren39

New member
../images/Emo207.gifאלפא אומגה עלית-קניה מרוכזת

למעוניינים/ות יש אפשרות להתארגן לקניה קבוצתית אלפא אומגה עלית ב-950 ש"ח

טוב לי לתינוק מוכר את אלפא הרגיל

טוב לי לתינוק מוכר את אלפא הרגיל - זהו אותו כסא אשר במבחן הריסוק שלו בשנה שעברה עבר "סדק" משמעותי . לעומת זאת דיברו פה על הכסא אלפא אומגה עלית אשר טוב לי לתינוק בכלל לא מוכר אותו והוא מצויין . גם הוריומף טוב אבל יש לשים לב שהוא דומני עד 18 קילו ואילו האלפא עלית עד 45 קילו . יש גם את חברת SAFETY שהיא חברה אמריקאית ולה יש שניים או שלושה דגמים של כסאות טובים ואיכותיים .

light forever

New member
קניה מרוכזת

אשמח לקבל פרטים על הקניה המרוכזת. איפה? מה שמעתם על הכסא הזה?

ניליא

New member
אני חוזרת שוב בטוב לי לתינוק ברעננה

מוכרים עילית בפחות מ900 את הרגיל ב600 או 650.

d i n o l e

New member
אפשר לקנות את זה בלי קניה מרוכזת

ס850 או משהו כזה ראיתי את זה גם בחנות תינות בירכא וככה קניתי את זה בצרופה בחנות תינוקות

אפשר לקנות את זה ב- 950 בחנות

הפנתר הורוד בר"ג אני חושבת. 950 זה לא זול לקניה מרוכזת

בביג בייבי בקנייה מרוכזת היה 780 שח

בביג בייבי הייתה קנייה מרוכזת של אלפא אומגה עלית לפני כארבעה חודשים בעלות "מצחיקה" של 780 ש"ח ליחידה . בזמנו הייתה פה מישהי שאירגנה את כל הרשימה , את הדגמים והמשלוחים והיה מאוד כדאי גם מבחינת המחיר וגם מבחינת המשלוח הביתה . שווה לבדוק עימם שוב . הם יושבים ברעננה .

נועצוק

New member
אלפא אומגה עלית ב-880 ש"ח בחנות

בשם בזאר שטראוס בבית שמש (לא הסניף שברמב"ש, אלא ליד מחסני מזון), קניתי שם ואני מאד מרוצה

נועם@בת

New member
רק תזכרי שלפני גיל שנה לא הופכים

את הכסא ומשאירים אותו בניגוד לכיוון הנסיעה. נועם ~שמתנצלת שנדחפת~

למעלה