כנ``ל

Sniger

New member
כנ``ל

כנ``ל

מישהו חשב פעם מה לעזאזל הראשי תיבות של המילה : כנ``ל? את הפירוש כולנו יודעים, אם מישהו יבוא אליך ויאמר לך ``כנ``ל`` אתה תבין מה הוא רוצה ממך, אבל פתאום עלתה בראשי המחשבה, מה זה?? (ואם מישהו תוהה למה אני חושב כאלה מחשבות, אז הסיבה היא, נו פשוט הייתי בשירותים ואין כל כך על מה לחשוב, מה לעשות? אז ככה בואו נסכם: 1.תנו לי את פירוש המילה !! (בבקשה) 2.תנו לי רעיונות על מה לחשוב בשירותים.. Sniger

Oi Vey Zmir

New member
כמה קיצורים אפשר לקצר

להד``ם- לא היו דברים מעולם (המצאה של נעמי שמר? שאלה טובה) ד``א- דרך אגב נ``ב- נזכרתי בסוף (שמור לילדות/ילדים עד כיתה ד`) עב``ל- עם בחיר ליבה בס``ד- בסיעתא דשמייא (איך כותבים את זה דמיט? אני אוהבת את הדברים האלה ליד הרחוב שלי יש גן ילדים דתי שכתוב בשער ``זכרון דינקותא לא נשכחתא- בקיצר אם הרביצו לך בילדות זה משאיר טראומה לכל החיים) בק``נ- בקיצור נמרץ (לא משתמשים בזה) פזצט``א- פול זחל צפה טווח אש (מנפלאות הגדנ``ע) גדנ``י- גדודי נוער מדני``ת- מדריכת נוער ולפניי שאני נכנסת לכל החבל``ז סס``עמק וכדומה אני אפרוש

Oi Vey Zmir

New member
ושמישהו יכתוב קיצורים יותר מקוריים משלי, אמ``י (אני מבקשת יפה)

N0

New member
חבל``ז

חבל``ז

גבנ``צ - גבינה צהובה. זבב``מ - זיקפת בוקר בלתי מוסברת חבל``ז - חבל על הזמן חבל``ז שוקו קר - חבל על הזמן שלי ושלך כאילו שיו קצת ריספקט. ויש עוד הרבה ים שN0 לא זוכר...

shirki

New member
כנ``ל זה:

כנכתב למעלה כנאמר למעלה מה שלא הבנתי זה כשאנשים מדברים ואז מישהו אומר כנ``ל על משהו, אז זה לא כ``כ נשמע הגיוני .. זה כאילו הוא אומר כנאמר למעלה, מזתומרת למעלה??? יותר נכון להגיד כנאמר מקודם, לא? ותחשבו על זה ... בשירותים על תחשוב - תשיר ;)

למעלה