כנריות...

כנריות...

אני רוצה להוסיף לכלוב שלי זוג קוקוטלים וזוג כנריות(ביררתי והם מסתדרים יחד עם הפינקים והתוכונים..) עכשיו אני רוצה שהכנריות יתרבו... והבנתי שיש בעיה להשיג כנריות"עובדות" כי החנויות שומרות אותם לעצמם או משו כזה נכון? אז איך אפשר לדעת על כנרית אם היא בסדר או לא? בוא נניח שאני סומכת על המוכרת שממנה אני קונה(אני מכירה אותה מספיק זמן לדעת שהיא לא תשקר לי..)

linus2k

New member
תראה

חנות לא תמכור לך קנרים עובדים "מטילים" כי חנויות לא מתסקות בריבוי אלה רק מביאים את החיה ומוכרים אותה לך חוץ מזה שאני יבין : יש לך כלוב עם פינקים ותוכונים יחד ? זה בכלל לא טוב כי התוכונים יקרעו לפינקים את הקיני הטלה (סלסלאות) זה דיי בעייתי את תצטרכי להפריד ביניהם במוקדם או במאוחר ולכל הוואג'אראס הזה את רוצה להוסיף קוקטלים וכנרים לאותו כלוב אחותי אם את מצפה לראות תוצאות טובות מכל העירבוב הזה אני אומר לך מעכשיו שאתה תתאכזבי ומאוד !!!

כבר פתרתי את הבעיה הזאת...

קודם כל את בעיית "קריעת" הקינים- ציפיתי את הקן בחתיכת בד כך שהתוכונים לא יכלו לפגוע בו.. אבל אז הם הפריעו להם לדגור אז אני פשוט מפרידה את הפינקים שלי לכלוב קטן כשאני רואה שהם מתחילים לבנות קן. כבר היו לי 3 גוזלים(נשארו 2 אחת ברחה) שהם כבר גדולים ואני בקרוב נותת אותם.. ועכשיו הפינקים שלי דוגרים על עוד 5(!!!) ביצים... אז בקטע הזה הסתדרתי...

יש חנויות שכן...

החנות שאני מדברת עליה מוכרת ציפרים שמתרבות אצל הבעלים של החנות... לפחות חלק מהציפרים... לא יודעת לגבי כנריות.. אני אשאל...

למעלה