כנראה...

maholnikit

New member
כנראה...

אנחנו הולכות עם המגמה למצפה רמון לניר בן גל וליאת דרור....!!!ליומיים...מיני טיול שנתי.... מישהו היה אולי או יכול לספר לי על זה או עליהם משהו???

xספירושx

New member
יההה..

אני ההיתי שם השנה לפני איזה חודשיים היה לנו יומיים כאלה גם עם המגמה.. אויי זה ממממש נחמד הכולל שם שטיחים והכול שנטי לגמריי וממש כייף שם אני אהבתי.. יש כול מיני סדנאות יש הרפיה כול כך כייףף.. ובבוקר ממש מוקדם העירו אותנו והלכנו למכתש רמון ברגל.. וניר כול הזמן אמר לשים לב לכפות הרגליים שלכם ולהיתחבר לאדמה(למקום קוראים"אדמה") עשינו מין יוגה בהרים ושכבנו על החול ו.. טוב אני לא רוצה לגלות.. את תיראי בעצמך..! אה והאוכל שם הכווולל צימחוני ומהאדמה ואורגני אבל בשביל יומיים היה ממש נחמד וטעים.. וניר ממש חמוד כלום שם.. האוירה מדהימה..! אה והיה לנו גם סנדאת תיפוףף היה מצחיקקק ומהנה.. קיצר את הולכת להנות וגם ה"חדרים" ממש חמודים יוווו מקווה שתחוי חוויה מהנה! כשתחזרי תספרי איך היה לך...

maholnikit

New member
תודה!!!

איזה חמודה!!! אני גם מקווה שאני אהנה.... אני גם צמחונית בכל מקרה אז זה לא יהיה לי כל כך שינוי.... וואי סדנאות תיפוף!!!מעולה!!!!

tuty fruty

New member
אני הייתי לפני שבועיים

ככה שזה ממש טרי אז ככה אני ממש ממש נהנתי אבל מבחינת ריקוד הסדנאות שם הם לא כאלה יש סדנת קונטקט שזה הכי ריקוד שתיגיעי שם אבל יש סדנת שיאצו וסדנת תופים ועוד כל מיני דברים. זה מקום מאוד מיוחד שקט ורגוע שנטי כזה אני ממש אהבתי את זה. אנחנו גם יצאנו עם מגמת תיאטרון והיה באמת מדהים.

g i l i

New member
חוצמזה שאני גרה במצפה רמון..

אני יכולה לספר לך המון עליהם. הלהקה נמצאת במצפה כבר המון שנים הם רוקדים בסגנון מודרני כשבדר"כ הכוראוגרפיה היא של ליאת דרור, המופע האחרון שהם העלו נקרא האדמה רועדת אם אני לא טועה, ולפניו זה ask me no questions tell you no lies הלהקה גרה במצפה רמון כשהרעיון המרכזי כרגע הוא לקחת אנשים שלא בהכרח באו מתחום המחול ולשלב אותם בכוראוגרפיות, הלהקה גרה בהאנגר שנקרא האנגר אדמה , ומתקיימות שם המון סדנאות והופעות, וסדנאות של ריקוד חופשי וכו, חשוב לציין שהלהקה הזו חיה בצורה מאוד רוחנית ולכן אין כלכך מה להבהל כשרואים שליאת מרימה את היד בגופייה ומבצבצות כמה שערות... ולא רק היא, בהאנגר מתרוצצים ילדים הילדים של ליאת דרור וניר בן גל שהם כרגע זוג, הם אלה שהתחילו את הלהקה ולכן היא נקראת על שמם.. מצפה זה מקום מאוד מאוד קר, אני מסתובבת עם שני זוגות מכנסיים ו-3 חולצות ומעיל ואיזה משהו לחמם את האזניים חבל להיות חולים סתם.. חוצמזה אין יותר מידי מה לעשות ברחבי מצפה, ככה שעדיף להשאר בהאנגר רוב המן.. רק תגידעי לי באיזה ימים ואולי אולי ניפגש... . עוד שאלות אפשר לשאול..

g i l i

New member
וזה ממש לא יפה מצדכם שכולכם הייתם

ממני ולא אמרתם כלום!!! זאת הייתה בערך ההזדמנות היחידה שלי להפגש איתכם!!

maholnikit

New member
אני עדיין לא יודעת בדיוק מתי...

כנראה באיזשהו סוף שבוע... שאני ידע אני יגיד!!! תודה לכולם!!!

למעלה