כנראה .... שטעיתי , עכשיו מה עושה עם זה ...
ל ליהי האחרת New member 28/10/02 #3 מודה בטעות שלך...... ומבקשת סליחה, או לחילופין מנסה לתקן.... מי שלא טועה אינו בן אדם.......
פ פשוט אישה** New member 28/10/02 #5 אבל... מהטעות שלי לא נפגעו ... זאת מין הרגשה שגורמים לי לחשוב שטעיתי...
ה הדרדסית הנשית New member 28/10/02 #6 מה שאת אומרת .. אל תתני לזה לקרות, אם את מרגישה שטעית בשיקול מסויים תקני אותו מה זה חשוב מה מרגיש הצד האחר כל עוד כמו שאת אומרת לא פגעת בו.
מה שאת אומרת .. אל תתני לזה לקרות, אם את מרגישה שטעית בשיקול מסויים תקני אותו מה זה חשוב מה מרגיש הצד האחר כל עוד כמו שאת אומרת לא פגעת בו.
פ פשוט אישה** New member 28/10/02 #7 תודה ..... לכולכם ... אבל זה לא עזר לי בבילבול... הולכת לישון ת´צהריים
G giulietta New member 28/10/02 #10 מצטרפת אלייך...../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif (אני בצד השמאלי קרוב לטלפון קרוב לדלת קרוב לילדים...) בואונה סייאסטה... ג´ול
מצטרפת אלייך...../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif (אני בצד השמאלי קרוב לטלפון קרוב לדלת קרוב לילדים...) בואונה סייאסטה... ג´ול
ע עינת ההיא New member 28/10/02 #11 גם אני הולכת לישון... אבל.. באלכסון.. סוגרת ת´דלת.. מנתקת טלפונים.. שמה אטמי אוזניים... (מה יש? בשביל מה המציאו את קטנטנות חחחחחחחחחחח)
גם אני הולכת לישון... אבל.. באלכסון.. סוגרת ת´דלת.. מנתקת טלפונים.. שמה אטמי אוזניים... (מה יש? בשביל מה המציאו את קטנטנות חחחחחחחחחחח)