כנראה ש..

ramb1

New member
כנראה ש..

הרושם הראשוני שלי היה נכון... רק דיבורים ווירטואליות אמיתית. אני עדיין כאן ומחכה - יכול להיות שטעיתי? כמעט בטוח שלא. גם קולר אינו דרך בטוחה להחזיק את שפחתך, אלא אם כן רשום עליו שמה... ממתין למדוד את הקולר על מי שהיא חדשה.

Master Eagle

New member
הדרך הבטוחה להחזיק שפחה היא

לגרום לה להעריך, לכבד ולאהוב אותה.....אם לא הצלחת בזה, גם שום קולר עם שם או בלי שם ושום שרשרת לא יקשרו אותה אליך..... הקשר בין השפחה לאדונה הוא בראש וראשונה קשר רגשי שאחת הדרכים לביטוי הרגש הזה הוא מערכת יחסים בדסמית... ודבר נוסף, אם אתה חושב שע"י פרסום הודעה שבה אתה מבקש ממישהי להיות שפחה שלך אתה תמצא מישהי רצינית, אז אתה עדיין חי בעולם וירטואלי.... בכל מקרה, בהצלחה

Z o d i a c

New member
דברים כאלה באמת מרגיזים אותי

מה נראה לך? שתשים הודעת "אדון בשפחה" וכבר יקפצו עליך 10 שפחות כנועות, צייתניות ומסורות? מתנצל על ניפוץ בלון האשליה אבל זה ממש לא עובד ככה!! יחסי שולט ונשלט הם קשר זוגי לכל דבר. זה לא קורה כי ככה החלטת אלא כי מצאת את האדם הנכון, היה בינכם חיבור ומשם כבר זורמים. זוגיות לכל דבר כבר אמרתי?!

ramb1

New member
תשובות...

יש לקשקש ויש לקשקש ברמה... כל תשובותיכם הינה קישקוש רב משמעות המכסה על הדבר היחיד - לא - לאו דווקא סקס אלא עצם הריגוש הנעוץ בקיום יחסי שליטה... לפעמים אני תוהה האם רוב האדונים פה אינם אלא חתולים בתחפושת המנסים להוכיח לעולם כמה שהם רגישים? אין לי חשק לקישקושים סמי פסיכולוגים, ואין לי רצון להמשיך בהם. מחפש שפחה ליחסי שליטה - נטו ללא קיקושים פסיכולוגיים, כמובן שללא חיבור ריגשי אין טעם בלנסות אפילו - אם זה אין וויכוח - מועמדות המעונינות במבחן - ורק מועמדות כאלה - אלי לדוא"ל. אפשר להימנע מתגובות. תודה

אין טעם

מדי פעם מפציע כאן מישהו שבטוח שהוא יודע הכל, הוא יודע את האמת שלך ושלי ושל כל אחד בעולם וכל מה שלא נסכים איתו זה רק יוכיח כמה אנחנו טיפשים/וירטואליים/לא רציניים וכו' חבל על האנרגיה להתווכח. חותמת על כל מילה של הנשר.

Master Eagle

New member
דבר אחד בטוח. שאני לא חיפשתי שפחה

אבל מישהי מהפורום פנתה אלי ונוצרה שיחה שבעקבותיה נפגשנו ובהמשך התאהבנו, נוצר קשר ריגשי עמוק שכולל את מערכת היחסים הבדסמית. ומנסיון אישי, בלי קשר כזה אין סיכוי שזה יצליח. ואם הסיכוי שלי כרגע הוא כגודל אהבתי לשפחה שלי, זה עניין לנצח נצחים

Master Eagle

New member
דבר אחד בטוח. שאני לא חיפשתי שפחה

אבל מישהי מהפורום פנתה אלי ונוצרה שיחה שבעקבותיה נפגשנו ובהמשך התאהבנו, נוצר קשר ריגשי עמוק שכולל את מערכת היחסים הבדסמית. ומנסיון אישי, בלי קשר כזה אין סיכוי שזה יצליח. ואם הסיכוי שלי כרגע הוא כגודל אהבתי לשפחה שלי, זה עניין לנצח נצחים

ramb1

New member
אין ויכוח

שני צדדים של אותו מטבע. 1. אם מכירים ובוחנים לפני - נהנים בטוח 2. אם מכירים לעומק ובוחנים אחרי - נהנים בטוח השפחה חייבת בבחינה - אצלך הבחינה היתה תוך כדי בניית מערכת יחסים, יכול להיות שזה טוב ויכול להיות שלא, אינדבדואליות לשמה. איני מחפש מערכת יחסים ארוכת טווח - אך אם זה יהיה אז אין בעיה - לפני הכל בחינה למצוא את הראויה. תודה נשר

אייבורי

New member
מסכים ../images/Emo45.gif

תגידי אם אני חותם על דבריך זה אומר שאני חותם על דברי הנשר או שהחותם מחותם פטור

calba 2

New member
אם אתה קורא לקשר רגשי

קשקוש פסיכולגי אז תן לי לומר לך דבר אחד: חבל מאוד כי זה אומר באופן ברור לחלוטין שאתה רדום רגשית ואם רגש לא מדבר אלייך אז משהו אצלך לקוי. נכון שאתה לא חייב להאמין ולרצות במע' יחסים ארוכות טווח, ונכון שאין דבר רע בסשנים נטו. אבל מכאן ועד לבקר אותנו ולקרוא לאדונים בעלי ההיגיון הבסיסי, שאתה מחסיר מעצמך, "חתולים בתחפושת" המרחק גדול.

אסתי69

New member
מה אני אגיד לך

אם אתה הדוגמית למה שכונה "דומים" הרי שאני עוברת להיות מלכה אבוי למי שתהיה איתך

u4m1

New member
קשר מבוסס על יחסי גומלין.

בפרסום מודעה של חיפוש שפחה/עבד. יחסי הגומלין מוגבלים ביותר. מתארת לי שיש אדונים וגברות // שפחות או עבדים שזה מה שהם מחפשים. ברר עם עצמך מה בדיוק אתה מחפש. זה יקל עליך הרבה יותר. בהצלחה.

למעלה