כנראה שוב שלילי

ענבלי 12

New member
כנראה שוב שלילי

כל התחושות מרגיש שאני בהריון . אבל הבדיקת הביתית שלילית שתמיד שהייתי בהריון היא זה הראה חיובי בשלבים מוקדמים . אני מבואסת החזירו לי עוברים אם חלוקת תאים 3 ביום 2 . וזו החזרה שניה עם עוברים לא טובים . נמאס לי !!!! עברתי לתרומה כדי להיות בהריון וגם כאן יש קשיים . העוברים שלי היו יותר טובים ממה שהחזירו לי

לגבי בדיקת ההריון - אני לא יודעת באיזה יום את - אבל במידה ועוד לא חלפו שבועיים הייתי מחכה ומבצעת בדיקת דם. רמת הבטא בגוף יכולה להשתנות מאוד מהריון להריון והיא תלויה בזמן בו השתרשו העוברים. יתכן שלעוברים מיום 2 לוקח יותר זמן להשתרש ממה שהיה בטיפולים שלך, בנוסף, זמן ההשתרשות גם מושפע מהשאלה אם היו אלו עוברים טריים או מוקפאים (שוב, יכול להיות ששונה בטיפולים שעברת לעומת הנוכחי).
לגבי איכות העוברים - באיזה מסלול את? האם הכוונה ליום השני (48 שעות) לאחר השאיבה? או ליום השני לאחר ההפריה (72 שעות לאחר השאיבה). ממה שאני זוכרת ביום השני לאחר השאיבה זה לגמרי בסדר. ואם לא - מה כתוב בחוזה? איך מוגדרים ההתחייבות מבחינת איכות העוברים?

ענבלי 12

New member
היי קרמבו

אני במסלול של אסותא רמת החייל הם מקפיאים אותם לפני שזה תא ואז מפשירים ו3 תאים נוצרו אחרי יומיים הם הבטיחו עוברים טובים .הוא אמר לי שאם לא יהיה הריון הם יפצו אותי .אבל נמאס לי מאכזבות . אני ביום 10 מההחזרה . נראה לך שעדיין לא יראו בבדיקה הביתית .?

לא הייתי סומכת על בדיקה ביתית בלבד...
אל תוותרי על הבטא
ולגבי האכזבות, לכולנו נמאס מהאכזבות...אבל לצערינו לא כולן ברות מזל להקלט בפעם הראשונה או השניה...
איילת

מאוד מצער לשמוע

לפי מה שאת מספרת העוברים הם כאילו בני 3 ימים. יום אחד של ההפריה ויומיים לאחר ההפשרה. זה נשמע מעט 3 תאים ויכול להיות שבגלל זה תקבלי פיצוי.
חשוב מאוד שתמיד יכתבו בחוזה מה ההגדרה של עובר איכותי (חלוקת תאים, אחוזי שברים) . ככל שהחוזה מפורט וברור ומצויין בו מהו הפיצוי את מקטינה את הסיכוי למפח נפש.
אני נגד בדיקות ביתיות, הם לא מדוייקות וגורמות לחוסר ודאות מתמשך עד הבטא. מקווה שהבדיקה הביתית לא דייקה ושבבדיקת דם תגלי תשובה משמחת. אבל גם אם לא, תזכרי שלא כולן נקלטות בהחזרה הראשונה וחלקנו עוברות דרך קצת יותר ארוכה.

מבחינת מספר תאים זה בסדר. גם לי עשו את זה בקפריסין

מקפיאים מייד לאחר ההפריה בתא במצב בלסטומר ואז אחרי יומיים מצפים לעובר בן 2-4 תאים.

שיטה טובה מאד לדעתי. בזמנו המליצו עליה ודר באום זרם איתי :) ויש לי ילדה מדהימה.
יש אומרים שבשיטה זו ההפשרה נותנת את התוצאה המקסימלית.

וייי,,,אני מצטערת לשמוע

ומחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה בינגו

בענין המקלות,,,המממ,,,,זה באמת לא מומלץ ושלילי שלהם זה לא תמיד שלילי באמת, ולכן חשוב לא לוותר על בדיקת הדם ביום המיועד.

ענבלי 12

New member
עדיין לא עשיתי בדיקת דם

לא היה לי אומץ לעשות בדיקת דם לפני החג של יהרוס לי את החג . אני יעכשה ביום א ההרגשה שזה נקלט אבל הבידקה הביתי עדיין לא מראה אני היום ביום 12 אחרי החזרה של עובר בן 3 ימיים 3 תאים .
חג שמח לכולם ....

בדיקת דם מדוייקת אחרי 14 ימים מההחזרה.

חבל על הבדיקה הביתית.
היא לא נותנת שום אינדיקציה, וברוב המקרים שגויה.
אצלי פעם 1 עשיתי והיה שלילי בבדיקה ביתית.
ולמחרת בבדיקת הדם יצא חיובי.

אצל קרובת משפחה היו תאומות, יום לפני הבדיקת דם עשתה בדיקה ביתית יצא חיובי.
ולמחרת עשתה בדיקת דם יצא גם חיובי.
עדיף לעשות בדיקת דם שהיא יותר מדוייקת.
בהצלחה

למעלה