כנראה שהשיר Make Me Believe

El Argentino

New member
כנראה שהשיר Make Me Believe

(הגירסה באנגלית של En Tus Pupilas) לא יופיע בכל הגירסאות של האלבום החדש באנגלית אלא רק כבונוס טראק (או שלא יופיע בכלל חס וחלילה)! "סוני מוסיק" שינו שוב את רשימת השירים... הנה הרשימה החדשה: 1. How Do You Do 2. Don't Bother 3. Illegal (featuring Carlos Santana) 4. The Day and the Time (featuring Gustavo Cerati) 5. Animal City 6. Dreams for Plans 7. Hey You 8. Your Embrace 9. Costume Makes the Clown 10. Something 11. Timor לעומת הרשימה הישנה: 1. How Do You Do 2. Don't Bother 3. Illegal (featuring Carlos Santana) 4. The Day and the Time (featuring Gustavo Cerati) (Dia Especial) 5. Animal City 6. Dreams for Plans 7. Hey You 8. Your Embrace 9. Costume Makes the Clown 10. East Timor 11. Make Me Believe (En Tus Pupilas) השיר Make Me Believe (En Tus Pupilas) ירד מהרשימה ובמקומו יש שיר חדש של שאקירה Something והשיר East Timor שונה ל- Timor מה אתם חושבים על השינוי?

Moor 87

New member
מצידי הרבה יותר טוב

עוד שיר של שאקירה !! מה רע? something... נשמע טוב חח חוצמזה אני מקווה שהבנוס טראק יגיע אלינו.. ולא בהוצאה מיוחדת למזרח אסיה! חח

Moor 87

New member
חוצמזה מה רע בEAST TIMOR

מעניין.. חוצמזה מישהו יודע איפה זה מזרח טימור? מה זה בכלל..

El Argentino

New member
בכלל לא רע הלוואי ו...

היא היתה מוסיפה עוד שיר חדש באנגלית, ככה שיהיו עשרה שירים חדשים באנגלית! (כמו שהיא אמרה בהתחלה שמתוך ה-60 שירים היא בחרה 20 והיא מחלקת אותם לשני אלבומים). ואת הגירסאות באנגלית של En Tus Pupilas ו- Día Especial היא צריכה להוסיף רק בתור בונוס טראק (אבל בגירסת אלבום אחת שגם אנחנו נוכל להנות מהבונוסים!!!). אני לא יודע מה רע ב- East Timor (צריך לשאול את שאקירה חחח...) לידיעתך, אומרים שהשיר Timor הוא הכי ארוך באלבום (4:58). לפי מה שהבנתי, מזרח טימור זו מדינה שקיבלה עצמאות ב-2002 והיא בת 3 שנים (מצורפת מפה)!

Dulce Maria13

New member
האמת אנילא מבדילה כלכך בשירים../images/Emo88.gif

כי אני לא מסנה אפילו לדעת את הפרוש אני רק אוהבת את הקול שלה שהיא שרה! זה כזה הורג אותי(מאהבה!
) באמת שלא משנה לי איזה שירים

למעלה