כנראה לא שמו לב

Sword_fish

New member
כנראה לא שמו לב

כנראה לא שמו לב, שאלתי מה הסיבות לגרז O רינג של מיכל, זה לא עובד בלי זה? מישהו יודע את התשובה

קותי

New member
שמו לב, אולי אף אחד לא יודע?

לי אישית יש מיכל 12 שנים ומעולם לא גירזתי את ה O-RING שלו. גם לא ראיתי אף אחד מהחברים שלי בעלי המיכלים, מגרז את זה. זה עוזר?

שרקי..

New member
אסור לגרז ציוד נשימה בגריז סיליקון ../images/Emo60.gif

יען כי החומר מסוכן לבריאות, בלי שום קשר גם אין צורך לגרז או רינג של מיכל... שרקי

ש_ל_ג_י_ה

New member
אז ככה שרקי...... וגם sword fish

סיליקון אינו מסוכן לבריאות! את חלקי ציוד הצלילה משמנים בסיליקון (מיכל, וסת) למעט ציוד נייטרוקס, במקרה זה יש צורך בשמן מיוחד. השאלה היא לאיזה 0-רינג אתה מתכוון. במיכל יש בד"כ 3 0-רינגים.

שרקי..

New member
בטיחות השימוש בסיליקון גריז

שלגיה תרשי לי לסבך לך תחיים, הנושא של תרכובות סיליקון ובטיחות ובתוכם גם סיליקון גריז מורכב למדי. לגרוז מערכות נשימה מתמשים בגירז סילקון מסוג "פוד גרייד" רצ"ב קישור ל-MSDS של מוצר כזה. יש לזכור כי מוצרים אלו מיועדים לגרוז ציוד לעיבוד תעשייתי של מזון לכן החשיפה האנושית היא בבליעה ולא בנשימה לכן למרות שהמוצר הינו באיכות מזון לא אומר שהייתי נושם אותו משום שהוא יכול לטווח קצר לגרום גרוי של הריריות. לכן רצוי למעט בשימוש בגריז זה בעת טיפול בווסתים. המוצר יקר במידה משמעותית מגריז סיליקון רגיל. גם סילקון גריז רגיל הינו מוצר יקר. גריז סיליקון שאיננו באיכות מזון אסור בשימוש כלל וכלל במערכות נשימה מרבית נהגריז בשוק הינו גריז סילקון רגיל שבפרוש אינו באיכות מזון ויכול להכיל בתוכו אחוזים ניכרים של חומרים מסוכנים כמו דטרגנטים ממסים וסתם שיט מתהליך הייצור כמו כן גריז רגיל מיצר בהגיינה תעשייתית רגילה ולכן אסור לחשוף אליו בני אדם. שימוש בתרכובות סילקון נפוץ ברפואה כי השתמשו בשקיות מלאות גל סיליקוני להגדיל לנשים את תאישיות, היו דיווחים שיחסו לדליפות משתלים אלו עליה בשכיחות הסרטן אצל המטופלות. לא ממש רעיל אבל גם לא סימפטי

למעלה