כנפיים

כנפיים

קודם כל ברכות על הפורום הנהדר שלכם. כל יום אני עוברת בו ונהנית לקרוא ולהתרשם מהמתכונים הטובים שלכם. עכשיו אולי תעזרו לי אני מחפשת מתכון להכנת כנפיים אבל לא מתוקים. הילדים שלי לא אוהבים כשזה מתוק. והאם אפשר להכין במחבת פסים?

סנאית 12

New member
אני מתבלת את הכנפיים של בתבלין סטיק

באבקת מרק עוף,מלח ופלפל ,טיפה פפריקה מתוקה וחוויג' מרק,ואבקת שום,מוסיפה כף שמןומערבבת היטב ,אפילו מעסה בידיים .ומכניסה לגריל בתנור ,יוצא 10 .רק צריך להפוך מידי פעם.

effyba

New member
כנפי עוף אפויים בציפוי

מתכון: כנפי עוף בציפוי רכיבים: מתכון: כנפי עוף בתנור (בציפוי) רכיבים: כנפי עוף לתערובת: ביצה מעט אבקת שום מעט כמון מעט גריל עוף מעט אבקת מרק בצל מלח פירורי לחם (אפשר להוסיף גם מעט שומשום) אופן הכנה: להשרות מעט את כנפי עוף בתערובת. לטבול בפירורי לחם ולסדר בתבנית (עם רשת - כדי שהשומן יטפטף לתבנית). להכניס לתנור ב 180 מעלות לכ 40 דקות +-. הערות: מבוסס על מתכון שהועלה פעם לפורום... התיבלון שונה. מומלץ. מקור המתכון: Lord_of_Code הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

effyba

New member
כנפי עוף בנוסח מקסיקני

מתכון: כנפי עוף בנוסח מקסיקני רכיבים: 1/2 ק"ג כנפי עוף 1/2 כוס שמן תירס 1/4 כוס אבקת צ'ילי 1 כפית אורגנו יבש 1 כפית כורכום 350 גרם טורטיה-צ'יפס או נאצ'וס אופן הכנה: בקערה קטנה מערבבים היטב את השמן, אבקת הצ'ילי, אורגנו וכורכום. מכניסים את הצ'יפס או הנאצ'וס למעבד מזון ומרסקים אותם לפרורים גדולים (ע"י פולסים קצרים). מעבירים את הפרורים לקערה שטוחה. מפרקים את כנפי העוף וקוטמים את הקצוות. טובלים את כנפי העוףבשמן המתובל ומנערים את העודפים. טובלים את הכנפיים המשומנות בפרורי הטורטיה עד שמצופים היטב מכל הצדדים, ומנערים את העודפים. מניחים את כנפי העוף המצופות בתבנית משומנת קלות, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהכנפיים שחומות וקריספי מבחוץ ועדיין רכות מבפנים, כ-45 דקות. הערות: מקור המתכון: http://iol.co.il - פורום הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

effyba

New member
כנפי עוף צלויות בשום,שמן זית ולימון

מתכון: כנפי עוף צלויות בשום,שמן זית ולימון רכיבים: 500 גרם כנפי עוף משרה: 5 כפות שמן זית 5 כפות מיץ לימון סחוט 4 שיני שום קצוצות 1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק 1 כף עלי טימין 1 כפית קליפת לימון מגוררת מלח,פלפל אופן הכנה: משרים את הכנפים מספר שעות וצולים ב-180 מעלות 30-40 דקות הערות: מקור המתכון: אהרוני הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

effyba

New member
צרור מרינדות לכנפי עוף...(5)

מתכון: מרינדות לכנפי עוף- עוף רכיבים: אופ´ ראשונה: 1/4 כוס סירופ מייפל 1/4 כוס ברנדי או קטשופ 3 כפות רוטב סויה 3 שיני שום כתושות 1 כף חרדל פלפל אופ´ שניה: 1 כף חרדל 2 כפות דבש 3 שיני שום כתושות 1/2 כוס מייפל סירופ 1/4 כוס ברנדי 3 כפות סויה פלפל שחור אופ´ שלישית: 1/4 כוס שמן זית 2 כפות אורגנו 8 שיני שום כתוש 1/4 כוס יין לבן כמה טיפות רוטב ווסשבטייר מלח פלפל אופ´ רביעית: 60 מ"ל סויה 60 מ"ל שרי יבש 60 מ"ל תה מרוכז 1 כף דבש 1 כף שמן בוטנים חצי כפית פלפל שחור רבע כפית אניס רבע כפית ציפורן חצי שן שום מעובה אופ´ חמישית: 250 מ"ל אספרסו מרוכז חצי בצל בינוני קצוץ דק 65 מ"ל חומץ תפוחים 40 מ"ל גלוקוזה מעל קינמון עלה דפנה שבור מעט טבסקו חצי כף סויה. אופן הכנה: לערבב הכל ולהשרות לילה. הערות: מקור המתכון: http://www.speedy.co.il הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

clcl

New member
כנפיים בנוסח דיקסי

כנפיים בנוסח דיקסי מרכיבים: קילו כנפי עוף חתוכות. ליטר שמן. 1/2 חבילת מרגרינה לרוטב: 250 מ''ל רוטב צ'ילי חריף-מתוק 3-4 כפות רוטב צי'לי חריף 2-3 שיני שום כתושות קורט מלח הרוטב: שופכים לקערה את מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב. מטגנים את הכנפיים בשמן עמוק מאוד, עד שהן ממש שחומות. לאחר הטיגון מעבירים לווק עם קצת שמן (ממש טיפה), שופכים על הכנפיים את הרוטב ומקפיצים יחד משך כמה דקות (כדי שהרוטב ייתפס בכנפיים) לסיום יש להוסיף את המרגרינה, לחכות שתימס (הרוטב יהפוך צהבהב) ולהמשיך להקפיץ עוד דקה-שתיים.

clcl

New member
כנפיים ברוטב צ'ילי/ביה"ס תדמור

כנפיים ברוטב צ'ילי של מומחי בית הספר תדמור המצרכים ל-4 סועדים: 20 יח' כנפי עוף 1/2 ליטר שמן לרוטב: 2 שיני שום כתושות 1 פלפל אדום חריף טרי ללא גרעינים וקצוץ דק 1/4 שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ דק 3 כפות רוטב סויה 3 כפות דבש 1/3 כוס מים מלח פלפל לקישוט: 2 יח' בצל ירוק - החלק הירוק בלבד ההכנה: מנקים את הכנפיים משאריות נוצות על-ידי שריפה באש גלויה. מנגבים בעזרת מגבת נייר. מחממים את השמן ומטגנים את הכנפיים כ-2 דקות או עד שהכנפיים מקבלות גוון חום. מערבבים את כל החומרים של הרוטב

למעלה