אילו ...
זה נשמע כל כך נחמד מילה קטנה הברה מצחיקה.. אילו.. אילו היו לי כנפיים הייתי טסה לשמיים מביטה אל העצים מרחפת בין עננים מושיטה ידי ונוגעת בכוכבים... אילו היו לי כנפיים הייתי טסה ישר אל זרועותיך השתיים מביטה אל עיניך משירה מבט חצוף צוחקת אליך בלי היסוס וקורצת קריצה כי יודעת שבעוד רגע אוכל לעוף להעלם לי בחשיכה... אוכל להפתיע גם את דני הילד של השכנה אביא לו גלידה ואולי גם סוכריה כי שמעתי הלילה שאמו שוב רטנה דני דיי אסור לאכול דברי מתיקה אתה יודע כמה עולה לי ביקור אצל דוקטור בני הרופא של השכונה... מה יש זוג כנפיים לו היו לי הייתי מצמידה לגבי מטיילת על ענן ומרחפת כך בכיף לי עפה מפרח לפרח משושן לשושן ממש כפרפר שהיה לי על אדן החלון ממש כאן... שהציץ אל פניי חייך במבוכה ולפני שהספקתי לאמר היי שלום מה שלומך?? נעלם כלא היה... אילו היו לי כנפיים כך לחשתי הלילה אל הכרית הגדולה הייתי מייד עפה להיות לצידך לחבק גופך להצמיד שפתיי לשפתייך בנשיקה ארוכה ולפני שהיית יודע מה אירע הייתי כבר בדרך חזרה... אילו היו לי כנפיים כך לחשתי לכרית הגדולה אך כשהבוקר העיר והשמש חייכה ידעתי בליבי שאילו היו לי כנפיים לא היה לי אותך.... גל