כנפיים ללא סוכר

TheYoYoMaN

New member
כנפיים ללא סוכר

לא, זו לא שאלה בנושא מוצרי הגיינה נשיים :) השאלה היא על משקה האנרגיה המפורסם שנותן לך כנפיים (עכשיו ללא סוכר). מישהו ניסה ? משפיע על הסוכר בדם אן לא ? תודה, עידו.

TheYoYoMaN

New member
תודה , אבל ...

לא מדובר שם על הגרסה ללא הסוכר. יש היום RED BULL ללא סוכר.

אני יודעת

אבל מניחה שהיא כן עם אלכהול- שכמובן יש לזה השלכות שצריך להיות מודע אליהם. אני מניחה שאתה צריך להסתכל על כמות הפחמימות ולקחת בחשבון שזה אלכהול ואיך הוא משפיע עליך. תבדוק לפני, תבדוק אחרי ותראה מה קורה (בניסוי מבוקר בבית תתקן בהתאם, טרום המפגש עם החברה בפאב...) אני טעמתי את הרגילה - ולדעתי לא היה שווה את המאמץ - מעדיפה איזה יין טוב או כוס בירה קרה ע"פ הסירופ הזה- אבל על טעם ועל ריח.......

TheYoYoMaN

New member
OK , תודה

סתם לידיעתך , ב REDBULL אין אלכוהול (גם ברגיל וגם בללא סוכר). אני אשתה בבית ואעשה את הניסוי על עצמי עם המיץ (אמיץ!) ואדווח לכם פה.

hilapo

New member
אפרופו אלכוהול איך באמת זה

מסתדר עם הסוכרת??? מה ההשלכות ?מותר לנו בכלל? זה מזכיר לי באמת שמזמן לא שתיתי וודקה עם רדבול {המשקה האהוב עליי}.. הילה.

אלכהול

הבעיה עם אלכהול זה שהוא מפריע לשחרור הורמונים מתנגדי אנסולין כלומר אם תכנסי להיפו גלוקגון לא יעזור- לכן יש לאכול פחמימה מורכבת בשילוב עם אלכהול ולדאוג לערכים. אני מצרפת לך את דפי המידע של שניידר בנושא למידע יותר מפורט.

TheYoYoMaN

New member
הכנפיים = אנרגיה

אם הבנתי נכון , הכנפיים שהם מדברים עליהן זו אנרגיה. המשקה מפוצץ בסוכר (בגרסה הרגילה של המשקה),קופאין ושאר ממריצים. למי שרוצה כנפיים מסוג אחר , שיוסיף ל REDBULL חומרים משמחים אחרים :)

למעלה