כנס.....

dream3

New member
אני

1. שם: עדי קייזר 2. עיר: בת ים 3. ת.ל: 3.5.85 4. ת.ג: 29.9.03 5. מגמה: פדגוגיה (ביחד עם שמרית) 6. על עצמי: אוהבת להסתובב עם חברותיי המשוגעות, וחברי היקר מכל
! חולה על סוסים אני פשוט משוגעת על החיות המתוקות האלו.... וזהו....

super-cat

New member
בעעע.... נו טוב... שונאת את התמונה

הזאת, אבל אין ברירה... 1. שם: נטלי לוין 2. עיר: רחובות 3. תאריך לידה: 14.3.85 4. תאריך גיוס: עוד לא ידוע.. הצבא משגע אותי. 5. מגמה: מוזיקה ואומנות 6. על עצמי: שרה, כותבת, שומעת מוזיקה... המממ... יש עוד מלא, תפנו אלי בפרטי, אין לי כוח לכתוב הכל עכשיו... נטלי

shirany

New member
אוקי גם אני......../images/Emo23.gif

שם: שירן יוסף גרה במושב רנן.. תאריך לידה: 18.7.1985 תאריך גיוס: 16.12 מגמות: ביולגיה ומחשבים על עצמי: אוהבת לצייר לא ללמוד ואוהבת לדהר עם אנשים ... ו........לא עולה לי כלום בראש אוףףףף

Shari2

New member
טוב כי אני חדשה פה וזה נחמד

אז הנה אני: שם: שרונה (אני לא אסבך אותכם עם השם משפחה שלי) עיר: עומר (ישוב או יותר נכון חור ליד ב"ש) תאריך לידה: 13.9.85 (אגב נולדתי ביום שישי ה-13) תאריך גיוס: 20.4.2004 (כן כן עוד הרבה הרבה זמן...) מגמה: מדעי חברה על עצמי: אוהבת אנשים ומוזיקה, ומכורה לפורומים....

HoNeYyYy

New member
תורי

1.שם-מותק,מתוקה,דבש-איך שתרצו 2.עיר-ירושלים 3.תאריך לידה-26.10 4.תאריך גיוס-18 לאפריל(לא בטוח) 5.מגמה-ג"ג 6.על עצמי-אני אוהבת לישון,טלוויזיה,לצאת עם חברות,הדברים הרגילים..

אפרתתת

New member
../images/Emo163.gif

שם: נחשו...
עיר: חיפה תאריך לידה: 14.5.85 תאריך גיוס: 22.7.03 (עוד חודש וחצי!!! אימאלה....
) מגמה: ג"ג (תודה לאל שזה נגמר..) על עצמי: אההה... חיה ונושמת מוזיקה (שומעת, כותבת, מנגנת, יו ניים איט), רוקדת בלהקת מחול ועובדת בגן אירועים (נכן שזה נראה כאילו שאני שונאת את העבודה שלי אבל אני מתה עליה! רק חבל שביום שני המשמרת האחרונה שלי... באסה.)

פרקשיט

New member
אני!!!!!! : ../images/Emo98.gif

שם: נורית עיר: מושב....ברמת הגולן תאריך לידה: ג' אלול תשמ"ה 20/8/85 תאריך גיוס: לא סגור... מגמה: ביולוגיה ו.....זהו!!!

נזנז

New member
ומה איתך שירה?

מה איתך שירה? למה את לא שמה תמונה נראה לי שכולם פה ירצו לדעת איך נראת המנהלת שלנו מה את אומרת?!

למעלה