כנס MOVEMENT

אורן 1311

New member
כנס MOVEMENT

הייתי רוצה לספר לכם על מה היה בכנס movement: קודם אני אתחיל שהאווירה הייתה כל-כך נעימה ומקצועית. ביום הראשון עשינו שלושה שיעורים: היפ-הופ עם נילס, מחזות זמר עם רוג'ייר ומודרני עם דורית. האולמות שרקדנו בהם היו כל -כך יפים. ממש אולמות מחול ברמה גבוהה. בניגוד לכנס באילת שעשיתי בשנה שעברה בכנס הזה לא פוצצו באנשים. בכל קבוצה היו בערך 40 רקדנים ורקדניות. בין לבין עשינו חזרות באולם תיאטרון ענקי של 800 איש עפ תיאורה והכל (הם ממש השקיעו). רן היה אחראי על החזרות של כל להקה ולהקה. אני לא יודעת כמה מכן מכירות אותו, כי הבנתי שהוא די מוכר. בכל אופן מבחינתי זו הייתה הפעם הראשונה. בהתחלה הוא נראה ממש קשוח ומקצועי. הוא תיקתק את החזרות כמו כלום, לא נתן לאף אחד להפריע. בערב הוא ישב עם כולנו לאכול ופתאום מתגלה אדם כל כך מצחיק וחמוד. בעשר בלילה הופענו באולם תיאטרון. היה ממש מדהים. הורים וחברים באו והאולם היה כמעט מלא. נילס ורו'גייר עשו הפתעה והכינו קטע ריקוד פיצוץ. ובערב הלכנו כולנו לראות סרט (מרכז הבמה) ולמי שהיה כוח ישבנו אחרי זה ודיברנו עם רן על החיים. למחורת בבוקר היו שוב שלושה סדנאות כל אחת מהן יותר טובה מהשנייה. מחכה כבר לפסח...

שמחה שנהנת!!

חברות שלי נסעו וחזרו עם חויות... ובקשר לאילת אתה צודק!! היינו 200 בנות בשיעור אבל היה ממש כיף וזה גיבש אותנו מאד!!!

דורית מורה פרטית שלי../images/Emo9.gifנכון שהיא מד

מדהימה ברמות
ובכלל, נילס ורוג'ייר מדהימים גם
אחח היה מושלם

היה ממש מדהים

אין ספק שזה היה הכנס הכי שווה. כל כך נהנתי!!! הבנתי שגם בפסח הם מתכננים משהו גדול. האמת היא שאין לי ספק שזה הולך להיות שווה.

למעלה