כנס שמיניסטים

כנס שמיניסטים

בתאריכים 31.1.03-1.2.03 יתקיים כנס שמיניסטים בנושא ה´שנת שירות´. הכנס יתקיים בישוב ´הר חלוץ´ שבצפון. הר חלוץ הוא הסניף החדש ביותר של נוער תל"ם. הוא הוקם בתחילת השנה. כנס נעים!

מי שמע בכלל על הר חלוץ?

הר חלוץ כמו מודעין היא לא עיר... נ.ב זה לא הזמן למצנע...

בירה נשר

קודם כל, בקשר למצנע, מה הקשר בין מחט לתחת? מילא, "הר חלוץ" לא מנסים להיות עיר. אבל "מודיעין" שמתיימרים להיות עיר, כולנו יודעים שהיא לא!

תודה לצוות הרכזים

תודה לצוות הרכזים שהסב את תושמת לבי לאחד הנושאים הכאובים ביותר בחברה הישראלית היום, וברצוני גם לנצל הזדמנות ולהתנצל בפני אנשי הר חלוץ על ההערה חסרת הבסיס שלי שאתם מחשיבים את עצמכם לעיר... נ.ב זה או אנחנו או הם...

שלום לכם משפחת גוזלן

אני מאוד שמח שהאחים גוזלן הגיעו לפורומינו הקטן והנחמד. דרך אגב מה זה השם הטיפשי והלא חינוכי הזה?

מוזיקה ושמות

השם "Smoke weed evry day" הוא שורה בשיר ראפ של "snoop doggy dog" שהוא אחד הראפרים המצליחים ביותר בארצות הברית ובעולם כולו. הוא שיתף פעולה עם ראפר נוסף מצליח בתחומו "dr.dre" שגילה את אמינם והפך אותו למה שהוא היום. Dr.Dre ו snoop doggy dog שרים את אחד השירים האהובים ביותר על קבוצת חמשת המדריכים הירושלמים(אנוכי, אמיתי, חנן,הרב בנג´י ומייקי.) לשיר קוראים"The Next episode". אם יש לכם זמן תורידו אותו... נ.ב רק לנו יש גם צבא וגם אמונה...

BenBrit

New member
מודיעין

כ"א שבט, ס"ג 24.1.3 מודיעין היא כבר עיר ואם בישראל! עיר יפה, מתוכננת טוב (חוץ מזה שהבתים נוגעים חלון בחלון...) פארקים יפים ובמיוחד - יש שם נטיה לשוויון בין הקהילות והזרמים. נקווה שנקבל בקרוב שטח לבית-כנסת. הר חלוץ זהו ישוב קהילתי נחמד, עם בית כנסת ואנשים נחמדים (לפחות מהפעם היחידה שאני ביקרתי שם בשבועות ס"ב) יש לנו רב-סטודנט מאוד נחמד ש"משרת" שם בקודש - סער שקד. והטבע, הוי הטבע! שווה.

בואו להר חלוץ בהמוניכם!../images/Emo143.gif../images/Emo82.gif

שלום לכם, כאן אור מהר חלוץ. אתם צודקים, בהר חלוץ באמת אין כלום. יש עצים, שקט ושולחן פינגפונג. אבל בכל מקרה, תבואו כמה שיותר, אולי נצליח להכפיל את מספר הנוער ביישוב... אפשר לטייל, לראות נוף ולשבת על נרגילה. ואתם גם מוזמנים לבית שלי לתה עשבים, או קפה.

Uri Meir

New member
לידיעת החבר´ה

אחד הנושאים החשובים שנלמד בשבתון הוא:" מודיעין, היא לא עיר, האומנם?"

מודיעין זו פשוט לא עיר!!!../images/Emo52.gif

ידידי היקר אורי, אני לא רוצה לצער אותך אבל, אני חייב לפוצץ את הבועה בה אתה חי. מודיעין היא לא עיר עכשיו וגם לא תיהיה בעתיד... בדיוק כמו שבהר חלוץ לל יהיה יותר מרחוב אחד ככה גם מודיעין לא תיהיה עיר!!!

Yoavsb

New member
הר חלוץ

צר לי לפוצץ את התיאוריה שלך, אבל בהר חלוץ יש כמה וכמה רחובות! ברחוב שלי יש 8 רחובות, וברחוב המפותח מכולם (הידוע בכינויו "בניה מרוכזת") יש כ-20 בתים. קינג ג´ורג´, מאחוריך!

Yoavsb

New member
היי אור

יש 6, התבלבלתי. (7 כולל הקראוונים). ברחוב שלי יש 8 בתים.

למעלה