כנס שייטים 17.02.2004

easy swissa

New member
דיאלוג מעניין

חשובה ההשתתפות של שייטים רבים ככל האפשר, מכל רחבי הארץ ומכל המרינות רצוי שכל אחד מהקוראים הודעה זו, יעביר המסר לשייטים החברים שלו במייל או על הרציף

Alex33

New member
אז גם אני לא מודיע שאני מגיע..

שזה יבוא לי בהפתעה..

Alex33

New member
סתם בצחוק../images/Emo6.gif ..זה פורום עם סגנון...

...מגוון...
בטח כבר שמת לב... אז ..אני אגיע ואנסה לסחוב את הצוות שלי..( זה בטח יעלה לי שוב במרק עגבניות ויין בשקיעה, כמו היום..

zina71955

New member
זה רק סיגנון של לשון נופל על.. לשון

אלכס איך אתה יכול יין עם שקיעה ומרק עגבניות. שקיעה עם יין מחייבת: Supa de Peche .

בת ים

New member
מרק העגבניות המיוחד של אלכס

מושלם עם יין ושקיעה-מעידה
.

Alex33

New member
ZINA, סגור,נתאם מועד ונעשה את זה

לגבי המרק...השם הזה מצלצל לי ...מרק
-ים..?? רק שכחנו לציין שהמרק היה..מנת פתיחה בלבד..

zina71955

New member
זה מרק דגים שעושים אותו הדייגים

באיטליה, ובדרך כלל זו ארוחה מלאה, התוספות הן יין ומצב רוח טוב. הכי טוב זה עוד לפני הקיץ, הן משום תכנון ההפלגות שלי והן משום חימום הבטן והגוף שהמרק הזה עושה. יהיה תאום עם אלכס. Done .

sailorman

New member
איזי, לאור ההענות הרבה ../images/Emo124.gif

כפי שמשתקפת מעל מסכי פורום זה (ואני מקווה שגם בפורומים אחרים) הייתי שוקל חיפוש מקום גדול יותר כי אני חושש (בעצם מאד מאד מקווה), שהמקום המתוכנן יהיה צר מלהכיל את כל החברים !! להתראות בכנס ארנון

פורום לקידום השייט-מה זה תורם לנו

אני מחזיק כלי שייט במרינת אשדוד,אני קורא הרבה בזמן האחרון על איגוד השייט,איגוד השייטים,פורום השייט וכבר התבלבלתי מריבוי האיגודים. בנוגע אלי איני חובב שייט תחרותי ,איזה יתרונות יהיו לי באם אצטרף לאחד האיגודים,במה אתם עוזרים לדוגמא בנושא בטחון המרינות ומניעת פריצות, נראה לי שיש פה ניגודי אינטרסים בין אנשים שמתפרנסים מהענף(ועיני לא צרה בהם)לבין המובילים בפורומים ובאיגודים למיניהם,מה האיגודים הללו תורמים לשייטים ובעלי יכטות שאינם חפצים להתחרות? אשמח באם אקבל תשובות לשאלות שהועלו. תודה רמי.

דאויד

New member
נשמע טוב

אני עדיין מרגיש קצת "כמו אורח" בהיותי שייט טרי (פחות משנתיים כולל הלימודים) אבל היוזמה נראית לי חשובה. ברור שענף השייט בארץ נמצא כרגע במצב של צמיחה ודינאמיות. חשיבה, תכנון וארגון, כפי שהמפגש מציע, יוכלו לעצב את ענף השייט לקראת 2010 (וזה בדיוק נושא המפגש) להנאת כולנו. אני חושב שדווקא "התעשייה" יכולה לקדם את הענף באמצעות תערוכות, אירועים והדרכה. כך הדברים עובדים בחו"ל ויש לעודד זאת גם בארץ. אשמח להשתתף במפגש כנציג "השייטים הטריים"

olahav

New member
איזי

קראתי פה את כל תגובות התומכים והמלעיזים. משהו קטן מהלב: אני לא בעל סירה ולא משתתף בצוות תחרותי (למרות שעשיתי זאת בעבר ונהנתי) רק חובב שייט שמשתדל לנצל כל דקה פנויה לעסוק בזה. אני מלוה בשקט מהצד את הענף בארץ כבר מספר שנים בלי ממש להיות שותף פעיל. יש לנו ים נהדר בארץ. שכל וכישרון לא חסרים לנו וראה את המקומות היפים שמביאים שייטי הסירות הקטנות שלנו. חסר לנו כ ס ף !!! והרבה כדי להתיצב בשורה הראשונה של שייטי היאכטות בעולם. מי כמוך וכמו אורי יודעים את זה. הענף בערץ בצמיחה היסטרית וזה לא סוד. הכישרות נמצאים וממשיכים לגדול ולפרוח. צריך את המשאבים לגדל ולטפח צוותים, סירות, וציוד שיביאו לנו את "הדבר הבא". כולי תקווה ש"הפורום לקידום השייט" באמת יפעל בכיוון הזה ולא ישקע בבעיות היום יום של היאכטונרים (שהן חשובות מאוד אבל לא "מקדמות" את השייט בישראל). המון בהצלחה לכם. ו-"תחשבו על זה" אורי להב

למעלה