כנס שייטים 17.02.2004

easy swissa

New member
כנס שייטים 17.02.2004

הזמנה - למפגש מוזמנים אוהבי הים, שייטים, בעלי כלי שייט וסקיפרים מכל רחבי הארץ ההשתתפות ללא תשלום ביום 17.2.2004 בשעה 20:00 במרינה הרצליה, באולם הכנסים בבית המנהלה יתקיים מפגש שייטים, ואשר בו יועלו לדיון נושאים חשובים הנוגעים לכולנו. לדוגמא - משטרת הגבולות, תחרויות השייט, פעילות חברתית - משטים, הרצאות וכו' איגוד השייטים - לאן? תתקיים הרצאה מאלפת בנושא - ענף השייט בשנת 2010 - תחזית המפגש מאורגן ע"י הפורום לקידום השייט בישראל

easy swissa

New member
הפורום לקידום השייט

כולל שייטים, רובם בעלי כלי שייט, אך בעיקר בעלי השפעה ויכולת אירגונית אשר נרתמו לשפר לכולנו את חווית השייט להלן רשימה חלקית - רוני ברמץ - יאכטה גלית, מתחרה אקטיבי ומנהל ביד רמה את נושא ההנדיקייפ אודי אראל - מנכ"ל החברה לפיתוח הרצליה - מרינה הרצליה, שייט פעיל עופרה סביר - מנכ"לית מרינה ת"א בעלת כלי שייט, ופעילה בצוות נשים רוני אפשטיין - יאכטה נילי ב', צוות hpway ובעל חברה למיתוג ועיצוב גיורא קדר -ממקימי מרינה ת"א, שייט פעיל ובעל סוכנות לביטוח רוני כהן - מועדון השייט התחרותי ים רייסינג, שייט פעיל אורי רוטשטיין -ממקימי טיםישראל - שייט פעיל בתחרויות פול חזן - יאכטה אמריליס, שייט פעיל אורי אביטן - יאכטה בנטוש, בעל היאכט קלאב בהרצליה. אברי אביב - יו"ר ועד השייטים ת"א, בעלים של פורטל האינטרנט סיילינג ניוז, בעל יאכטה ושייט פעיל ומוותיקי הענף ג'נין פאן, בעלת כלי שייט, צוות גלית, סוכנת כלי שייט עזריאל רהב -מאצ', יאכטה ג'ין פאלאס, שייט ותיק ופעיל איזי סויסה - עבדך הנאמן ויש עוד... להמשיך? מטרת הפורום הנה למצוא את הדרך לשתף פעולה בין כל הגורמים הנוגעים לדבר בכדי שבכל פעם שאנו מגיעים למרינה, נהנה קצת יותר, ונעשה קצת יותר שייט.

mhpx

New member
הפורום לקידום השייט

לאיזי תבדוק את שמות המשתתפים בפורום שאתה יזמת לא כולם שמחים למעשייך, חבל שאתה הורס את הענף שאתה מתפרנס ממנו

Alex33

New member
בנושאים ציבוריים של קהילת השייטים..

אני-וכנראה רבים מהמשתתפים כאן- נעריך יותר את אלה שאינם מסתירים את זהותם כשהם דנים על איך לייצג אותנו ולמה , או לרכוש את אמון הציבור כאן לפעילות ציבורית קיימת או מתוכננת.. במידה מסויימת ,כך גם לגבי מי שמרגיש "חופשי" בכסות אלמוניותו לנגח ולהטיל דופי כולל באנשים וברעיונות , כאלה או אחרים... שמירת הפרטיות והאפשרות לא להזדהות למי שאינו חפץ בכך הזא ערך מכובד ומוסכם על משתתפי פורום זה. מי שמנצל זאת לרעה, אפילו גבולית,יעשה רק נזק לנושא או לאדם שהוא חפץ ביקרו , גם אם בזכות הסובלנות הרבה שפורום זה דוגל בה ,המסר שלו לא ימחק. זאת אני אומר כמשתתף,ללא שום שיוך לניהול,ייצוג, עריכה של כל פורום שהוא...

ron800

New member
מר ציפס

האם זה אתה "ציפס" מנמל יפו? במה איזי הורס את הענף שאתם מתפרנסים ממנו? ספר לי, ספר לכולם אולי תאיר את עינינו. אני יכול לספר שאיזי היה יו"ר האיגוד במשך 5 שנים תרם וקידם את ענף השייט. אני יכול לספר שאיזי מתחרה ומנצח קבוע בתחרויות,אני יכול לספר שאיזי מרצה בכיר ומבוקש בהרצאות השייט בתחרותי,אני כול לספר שאיזי מוכן להמשיך לתרום לטובת השייט בארץ. מה אדוני עשה בשביל השייט בארץ????????????

Alex33

New member
באותה מידה גם לא מקובל לחשוף בכוח

זהות של האחר,בלי שום קשר לתכנים... זה שאחד "מתנהג" פרוע, לא נותן לאחר זכות "לשבור את הכלים".. ולפי תחילת תגובתך, אתה אפילו לא בטוח ב100% בזיהוי...
חבל...על כל זריקות הרפש , לכל הכיוונים.

בת ים

New member
רבותי המכובדים

אנחנו לוקחים כאן חלק, בפורום ציבורי זכותו של אדם לשמור על אלמוניותו. אם הדבר נראה לנו וגם אם לא. אני מבקשת שוב,מתנו את תגובותיכם וכבדו את המקום. חשיפת שמו של אדם(גם אם רק לכאורה) נחשבת לעבירה על תקנון הפורום. כל הודעה נוספת, בעלת תוכן שכזה תמחק לאלתר.

mhpx

New member
לרוני איזה?

שמעתי שהזכרת את שמי אז אני עונה ואתה גורר אותי למה שאולי לא התכונת, כמבקר האיגוד לא ראיתי דברים חריגים בהתנהלות האיגוד למעט חוסר הפירגון שלך ועוד כמה חברים שמנסים להפריע לאבי וחבריו לנהל את האיגוד. הם לא "שיטים גדולים כמוך", אבל הם הצליחו להרים כמה וכמה דברים בתקופת פעילותפ. לא הבנתי למה אין לך אמון בהם? או אולי לא אתה בחרת בהם? אבל הם לא מזמרים במקלה שלך? אשמח לקבל את תגובתך ציפס כתובתי [email protected]

mhpx

New member
מה עשית בשייט

ל ron800 מה אדוני עשה בשביל השייט בארץ???????????? אני לא צריך לספר על עצמי אבל עשיתי רבות למען השייט כנראה שאתה חדש בענין ולא מכיר אותי תודה מציפס

mhpx

New member
דבר אמת

דבר אמת איזי, אתה רוצה להיות בראש איגוד השייטים ומנסה לעשות הרבה רוח

easy swissa

New member
מר עילום שם היקר

בעצם חבל להגיב, שיהיה לך יום טוב איזי סויסה

מאיר ריבא

New member
קשקושים ועשיה

מר MPHX היקר, למה אתה כותב בעילום שם? יש לך משהו שלילי להגיד - תעשה זאת בגלוי ואל תתחבא. זה בכלל לא משנה אם איזי רוצה להיות ראש האיגוד או לא (ואם כן אז מה?). לפחות הוא יוזם ומנסה ליצור פעילות. אם מישהו מתנגד - זו זכותו לבוא לאסיפה, להתנגד להצעות של איזי ולנסות לשכנע את הרוב לפעול אחרת. אם גם תרצה לעשות משהו בפועל - אני בטוח שיתנו לך בשמחה לעבוד בהתנדבות. בקיצור - במקום לקשקש בעילום שם - התייצב נא בחזית ותעשה או תמנע מהוצאת לעז סרק.

sailorman

New member
מאחר ואיזי נמנע לענות, אנסה כמה

מילים. מצבו העגום של איגוד השייטים היום נובע בעיקר מכך שלא נמצאו אנשים שיהיו מוכנים להעמיס על כתפיהם את המטלה (והאמן לי שהמטלה כבדה מאד !!). העובדה שאיזי ואחרים עושים הרבה רעש עדיין לא מבטיחה להם שייבחרו. אדרבא, ספר לנו מי אתה, גלה גם אתה רצון ונכונות לפעול, ואם מטרותיך ותכניותיך טובות לציבור השייטים אני איתך !!! כבר בעבר קראתי מעל מסכי הפורום שכל מי שטובת השייטים לנגד עיניו מוטב יעשה אם יקום ויתנדב לפעול לטובת כל ציבור השייטים בארץ. יש מספר נושאים מעניינים וחשובים הדורשים טיפול דחוף ומחכים להנהלה אחראית ורצינית שתקום ותטפל בהם !!! אז קדימה, בתור שלב אלף בוא לכנס והשמיע דבריך !!

easy swissa

New member
אין צורך ברישום מוקדם

האולם גדול, ואשמח לראותך שם איזי

למעלה