כנס פעילים

../images/Emo127.gif

מקווה
ישלי יום אחרי זה מבחן במתימטיקה
ובזמן האחרון לא הייתי כלכך השיעור ואין לי מושג מה קורה שם.. נראה לי אני אקח מורה שיעבור איתי על כל החומר וביי
אה ואני צריכה לראות בקשר לועדת הקמה גם.. כי שמו לי מבחן גם יום אחרי
.. אז אני צריכה לראות איך אני מסתדרת עם זה
אז להתראות חברים ו.. יהיה תותחי לראות אתכולם שובבבבבבב

boofy1

New member
!!!!!!!!!!!!!!!חשוב

הגרעינרית שלי אמרה לי שיש מצב שיבטלו! כי הם לא מאמינים בדרכי הלהקה.... סליחה אבל אני לא אוהב שזורקים לי הבטחות ואז מבטלים!!!!! שמישהו יברר את זה בבקשה...

jKiTTiE

New member
זה נכון שהכיף פעילים זה מי'-יב'

כי בהתחלה אמרו לי שזה מט' עד יב' ושעשו רשימה מי רוצה לבוא אז אמרו לי שזה השתנה וזה מי'-יב' זה נכון!?

ויצמן j

New member
עדכון...

עקב הרשמות מתומצתת להפליא הביפעילים נפתח גם לכיתות ט!

שמתי לב...

שבזמן האחרון יש הרשמות קטנה להפליא... זה התחיל באפטר חנוכה (שמועות אומרות שהטיול הראשון נדחה לא בגלל מזג האוויר, אלא בגלל ההרשמות.. אבל זה רק שמועות) שבאו קצת, טיול חוג שהתבטל, היציאה שלנו לגוש קטיף התבטלה כי נרשמו 14 (אבל זה לא קשור לתנועה...), בטוח היו עוד דברים שאני שוכחת... ועכשיו הכנס! מה יהיה?

roikeman

New member
יש לזה סיבות ברורות: (לדעתי)

1. המחירים יקרים. 2. לאנשים אין כל כך כסף עכשיו 3. אנשים מתנתקים מהתנועה. 4. אנשים מתנתקים מהתנועה כי הם כבר לא יוצאים למפעלים. 5. אנשים מתנתקים מהתנועה כי הם כבר לא יוצאים למפעלים כי קשה להם לעמוד במחירים 8. הרבה אנשים לא יודעים על המפעלים שמתקיימים. 9. פרסום לקוי מצד המד"בים והגרעינרים. די הגיוני, את לא חושבת? אישית אני מכיר בחור שלא רוצה לצאת לכנס רק בגלל המחיר שלו, 100 שקל. ודי בצדק, שרק אמא שלך עובדת ומביא משהו כמו 5000 שקל בחודש, קשה להוציא כסף על בילוים. פורים שמח

WillbiTe

New member
../images/Emo128.gifבסוף לא

בגלל זה אמרתי כמעט בטוח חחח...באסה..לא נורא..פעם אחרת.

למעלה