כנס פעילים

rinani

New member
כנס פעילים

חשבתי (כן זה לא קורה הרבה) ואולי נעשה מפגשון קטן של הפורום למה רק מפגשון כי בטח לא יהיה זמן אז מה אתם אומרים???

לא אמרו שדחו אותו?

בכל מקרה אם אני יהיה שם אני ממש בעד כנס פעילים ואם אני לא יהיה שם אפשר לוותר כי כנס פעילים בלעדיי לא שווה הרבה....

s h e e p i t

New member
חחח... תכלס...

אם את לא באה אין כנס.... רק תפני לנו תאריך שיתאים לך ביומן וכולנו נבוא... כי אם את לא תבואי... זה לא שווה כלום ואז אין כנס... אז אם גברתי תוכל לפנות תאריך כולנו נודה לה...

kedeman

New member
נשמע רעיון טוב

אבל.. אם זה יהיה כמו שנה שעברה שלא היה כמעט זמן להיפגש אם אנשים אז אני לא יודע מתי נעשה את זה (ואני מקווה שזה לא יהיה כמו שנה שעברה... למי אכפת מההצגה??? אנחנו באים כדי להיפגש עם אנשים!!!)

מאוו Boaz

New member
שי אתה מעליב את מרי!

זה לא יפה להגיד לכולם שאנחנו לא באים לראות את ההצגה.. אלא רק לראות אנשים

מאוו Boaz

New member
צביקה פיק הוא הומו זה ידוע

והשם שלו בזמן שהוא משתמש/לבוש בבגדים של הומואים.. או דראג קווינים למיניהם אז הוא קורה לעצמו מרי לו כיד שלא יזהו אותו.. סתם אין לי מושג זה שיר שלו אני חושב...

מאוו Boaz

New member
את מעליבה את האנטלגנציה שלי

חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחחחח חחחחחח חחחחח חחחח חחח חח ח מה נשמע קשת????? יום קשה??<>??<>??<>??

מאוו Boaz

New member
מי אמר שבעז לא מבין את הציניות שלך?

רק שאלתי אם עבר עלייך יום קשה?<?<?<?<?

kedeman

New member
מרי לו זה שיר שלו

"תמיד אותו חלום חלום בשם מרי לו אז איפה את היום תגידי לי, מרי לו" לא הייתי הולך להצגה הזאת לא תכננתי ולא רציתי הסיבה היחידה שאני אבוא זה בשביל האנשים....

למעלה