כנס עתודה

b i s c u i t

New member
אכן../images/Emo8.gif

אני עתודאית, אני נראית טוב, ויש עוד עתודאיות שנראות טוב בטכניון (כמו בכל מקום אחר... זה לא כל כך נכון כל היציאות האלה של "יש בנות יפות ויש בנות שלומדות בטכניון") בכלל, יש בטכניון בנות שנראות טוב (ויש כאלו שלא...)

זה מוזר...

אז מה שאת בעצם אומרת...זה שעד היום כשחשבתי שאני נמצא בטכניון עם כל הכונפות רבתי,בעצם הייתי במקום אחר?! וואלה...תמיד אמרו לי שאני מעופף אבל עד כדי כך? נו,שויין... זה פשוט שבמקום שבו הייתי ולתומי חשבתי שהוא הטכניון,לא נחה עיני על מישהי שנראית טוב כבר הרבה מאוד זמן...אבל אם את אומרת... נאמין לך? לא!!!!!!!!
הכל נאמר בצחוק, פייד!

b i s c u i t

New member
כנס עתודה

לכל מי שלא הוזמן לכנס עתודה כי הוא עוד לא היה בצו ראשון, או מכל סיבה אחרת שהיא שבעולם, מניסיוני האישי אני יכולה להגיד: אל תדאגו, ואל תשאלו את אותן השאלות כל כך הרבה פעמים! פשוט, תשאלו את החברים שלכם שכן הוזמנו איפה ומתי נפגשים (יש הסעות, לא?) ותגיעו לשם!!! אין רשימות של מי מוזמן לכנס ומי לא, פשוט באים, ואף אחד לא בודק!!! אני עשיתי ככה בזמנו, וחברה שלי תעשה ככה עכשיו.

b i s c u i t

New member
אל תגזים...../images/Emo171.gif

לא כולן מכוערות, יש גם כאלה שלא מכוערות (עלי לציין שגם רוב הבנים לא משהו...) יש גם כאלו שנראות ממש לא רע... עזוב אותך מכל הסטיגמות (אפילו שהן די מבדרות
)

b i s c u i t

New member
סחטיין...../images/Emo98.gif

אתה לומד בטכניון/הולך ללמוד בטכניון/סתם מבקר שם בזמנך הפנוי (מידי, אם כן)?

אני רק מתחיל ללמוד באוקטובר...

אם אני אחליט שזה מה שאני רוצה... אם לא אז-צבא... אני דוחה את ההחלטה עד לקבלת ציוני הבגרות. פייד!

D a n n y b o y

New member
פיזיקה+מדמ"ח בבן גוריון

אלא אם כן יקרה משהו דראסטי, וברגע האחרון אני אחליט שאני רוצה חשמל.

D a n n y b o y

New member
כך קוראים לפקולטה

בבן גוריון, מדעי הטבע= מדעים מדוייקים. הפקוךטה כוללת: מתמטיקה, מדעי המחשב, פיזיקה, כימיה, מדעי החיים (אין לי מושג, אל תשאלי...) וגאולוגיה. זה המצב בבן גוריון...אני חושב שבטכניון המצב די דומה.

D a n n y b o y

New member
אופס, בורות מצדי...

מדעי החיים מכיל כמובן נושאים כמו ביולוגיה, גנטיקה... וכו´. יכול להיות מעניין..

למעלה