כנס עולמות 2005 !

כנס עולמות 2005 !

הכנס יתקיים בתאריכים 26-28 באפריל, בסינמטק תל אביב ובאשכול פיס הסמוך לו. זהו שיתוף פעולה ראשון מסוגו בין האגודה הישראלית למדע בדיוני ופנטסיה, מועדון סטארבייס 972, עמותת טולקין הישראלית ושגרירות סאנידייל בישראל. השנה הכנס מקים לתחייה את הסיפורים הגדולים מכולם, את המיתולוגיות והמיתוסים. הרצאות על מיתולוגיות של תרבויות קרובות ורחוקות, על מיתולוגיות ומיתוסים ביצירות ספרותיות מהארי פוטר ועד עולם הדיסק. בין מגוון הפעילויות בכנס ניתן יהיה לחוות הפקות מקור, שיכללו את ההקרנה הפעילה הבלתי נשכחת של פרק המחזמר של "באפי קוטלת הערפדים" ואת ההצגה הייחודית "שובו של סאורון". הקרנת הסרט התיעודי הגרמני-איסלנדי: "פיות וסיפורים אחרים", הקרנה מיוחדת וחד פעמית של הסרט: "מת על המתים". הקרנת סרטים קלאסיים: "הנסיכה הקסומה" ו"אקסקליבר". וכמובן מגוון פרקים מהסדרות האהובות והמוכרות, בפרקי מיתולוגיה נצחיים כגון: בבילון 5, באפי קוטלת הערפדים, אנג'ל, מסע בין כוכבים על כל עונותיה, פארסקייפ ועוד. בלובי הסינימטק ובלובי אשכול פיס ניתן יהיה למצוא שלל דוכנים למוצרי מדע בדיוני ופנטסיה. כפי שהונהג בכנסים קודמים יוצב במקום דוכן יד שניה בו תוכלו למכור ספרים משומשים ומוצרים אחרים מתחום המדע בדיוני והפנטסיה. מומלץ להוריד את טופס מסירת פריטים לדוכן מאתר הכנס לפני ההגעה לכנס ולהביאו מלא עם כל הפרטים לדוכן. כמו כן, מומלץ לקרוא היטב את תנאי השימוש בדוכן יד שניה המופיעים בטופס. האגודה הישראלית למדע בדיוני ופנטסיה מקיימת תחרות סיפורים נושאת פרסים. נושא התחרות, הוא כנושא הכנס: מיתולוגיה. פרטים באתר הכנס. תאריך אחרון להגשת סיפורים 15/4/2005. כמו בכל כנס, גם הפעם אנו זקוקים למתנדבים לאייש את התפקידים השונים והמשונים. כדי להתנדב קיראו את דף המתנדבים באתר הכנס והרשמו בתוכנת המתנדבים - מתנדבים.נט (קישור בדף המתנדבים). השנה אין לינה במתחם הכנס ולכן אנו זקוקים לאנשים שיכולים לארח בביתם אורחים שבאים מרחוק ואין להם מקום לינה. כדי לארח ולהתארח פנו לאחראי הלינה - [email protected] כתובת אתר הכנס: http://come.to/olamot תוכלו לשאול כל שאלה שתרצו בפורום הכנס: http://demo.ort.org.il/ortforums/scripts/forum.asp?pc=285098707 - אקספלורר http://demo.ort.org.il/ortforums/scriptsns/forum.asp?pc=285098707 - דפדפנים אחרים ובכתובת הדואר האלקטרוני [email protected]

מ א ג ר ט

New member
ובקיצור האירועים:

אחד1 טרי פראצ'ט. הרבה באפי, סטאר טקר, ובעיקר הרבה הרבה הארי פוטר... מישהו בא?

Greebo

New member
אני די בטוח יהיה שם...

מזמן כבר רציתי לראות את ההקרנה החיה של המחזמר של באפי...כולם אומרים שהוא מעולה... רק שגם הפעם לא היה לי עם מי >< כל החברים שלי שונאים באפי... אבל לסרטים+הרצאות אני בטוח מגיע..

Jade888

New member
מחזמר?!

אני לא אהבתי את באפי מלחתחילה.. (זינה שולטת!) אבל מחזמר?! אתם רציניים?!

ויימס

New member
הו, הידד זינה!

!A warrior princess, forged in the heat of battle וכמובן, הידד גבריאל, !the irritaing blonde

למה זינה?

אני אישית מסכים עם טום סמית

Jade888

New member
callisto

מאוד מעצבנת.. כאילו בסדר הבנו שאת מטורפת.. שזינה הרגה את ההורים שלך ואת רוצה לנקום.. צאי מזה כבר...

ויימס

New member
זה מאוד נוגה כשהיא חזרה אחורה בזמן

לכפר שלה כדי להציל את ההורים שלה ובסוף יצא שהיא הרגה אותם. ...I'm sorry... I'm sorry... You'll have to die for the both of us אכן, מרגש. והיא גם שחקנית טובה, כשהיא התחלפה עם זינה בגוף, זה היה נחמד. ואז ארס הפך לאנושי, והוא היה הרבה יותר נחמד בתור בן אדם. כל האלים ככה, גם זאוס היה הרבה יותר נחמד כשהרה לקחה לו את הכוחות והוא היה אנושי, למרות שהוא התחלף כבר איזה 10 פעמים במהלך הסדרה. חבל שהעונות החדשות הידרדרו כל כך, מאז שצלבו אותם וזינה נכנסה להריון מרוח הקודש.

Greebo

New member
המחזמר שולט לגמרי...

זה לא כמו המחזמר של שנות ה-70...שגילה לנו שאף אחד שם לא ממש מסוגל לשיר... >< אבל מיסתבר שלכל הסגל של באפי יש קול אדיר לשירה.. חוץ מהאחות... אבל היא נתנה סצנת ריקוד די נחמדה... פרק הזוי לגמרי...ולראות אותו על במה צריך להיות אפילו יותר הזוי..

TheBursar

New member
מה שאת אומרת רחוק?!

אני גר באילת ואני מתכנן להגיע! וזה נחשב רחוק. אז אם את לא גרה מעבר לאחד הגבולות זה לא ממש רחוק. כולו, גג, חמש שעות נסיעה. זה במרכז הארץ!

איפה טרי פראצ'ט?!

תגידו מה יהיה עליו בכנס ואולי אני אבוא אם זה ישמע מעניין

פנחסון

New member
אולי נקים גם אנו עמותה?

רק צריך לחשוב על מה תהיה הפואנטה שלה, ואז את הקטעים הרשמיים לא יהיה קשה מדי לארגן...

למעלה