כנס סוסן בלוד

• פותח הנושא XF43
  • פורסם בתאריך

XF43

New member
כנס סוסן בלוד

ערב טוב ידידי. הערב ראיתי דמוקרטיה בפעולה, נוכחתי בכנס של מר.סוסן(כל הזמן כתבתי שושן), נכחו בכנס בערך 1000 איש מכל המגזרים, דתיים חילוניים שמאל וימין, אשכנזים וספרדים כולם תושבי חבל מודיעין. על השולחנות היה סקר של מכון סמית שבו היה כתוב במפורש שסוסן מוביל, מה שחשוב הוא מה שנאמר על ידי שרים שנכחו בכנס,לימור לבנת,ישראל כץ, שאול מופז ועוד כמה שאני לא זוכר את שמם כי איני נמנה על תומכי הליכוד חוץ משרים נחכו לא מעט חברי כנסת אבל המשותף הוא שכולם תמכו בסוסן . מיד הבנתי שיש כאן עסק עם אדם רציני וגם כשראיתי את האנשים מיסביב. האיש כמעט ולא דיבר מרוב צניעות ולא אמר דבר וחצי דבר על המתמודדים האחרים, זה נקרא בחירות נקיות,לא להשמיץ אחרים אלה להציג את עצמך. ראוי לכולנו ללמוד מהאיש הזה. דבר נוסף הוא. קראתי היום את הברושור של הועד שיוצא אני לא מכיר אותם אבל הבנתי משכני שזו הפעם הראשונה והאחרונה שיוצא מנשר כזה לתושב(הוא תומך בפינטו). סיכמו שם 3 אנשים חברים בועד 5 שנות עשייה בדף אחד כל אחד? מה עשו חוץ מזה? ומה עשה היור שלהם כתב דף מבוא מה? טוב לא נורא במילה הם סיימו את הקדנציה ומה שחשוב שיבואו אנשים טובים שיקדמו את הישוב הזה ולא בדיבורים רעים. אלכס פ. טיפול בהפרעות קשב ג.צרפתית ירושלים ערב טוב לכולם

Zvika Cohen

New member
../images/Emo141.gif מר XF43 היקר!

קודם כל בשביל שנוכל להיתיחס אליך ברצינות צא מהארון! אולי כדאי שנעלה את רמת הדיון כאן באתר ונוריד את רמת ההשמצות ההדדיות! כמי שתרם חצי ממשפחתו(אשה) במשך חמש שנים לישוב! קשה לי לקבל ביקורת שיטחית ולא עינינית על מעשי הועד הקודם! נכון הוא שאין להם דובר וחסר היה להם PR במשך חמש השנים האחרונות. אבל משפט כמו "5 שנות עשייה בדף אחד כל אחד? מה עשו חוץ מזה? ומה עשה היור שלהם כתב דף מבוא מה? טוב לא נורא במילה הם סיימו את הקדנציה ומה שחשוב שיבואו אנשים טובים" למה אנשי הועד הנוכחי הם לא אנשים טובים שנתנו מזמנם מירצם וכספם (כן כן תעקוב אחר חשבון הטלפון הנייד של אישתי ואחרי "הקופה הקטנה" בשלוש שנים הראשונות שלא היו מיסי ועד)! האם קראת בכלל מה שנכתב במינשר המסכם? או שמראש חרצת את גורלם? תחשוב על זה! צביקה

XF43

New member
מר כהן שלום

לפני שנתיים יצאתי מהארון, והחלטתי למסד את חיי בלפיד-ומה אתך?. כמי שעוסק חדשות לבקרים בהשמצות (אתה=שמות בדויים) כן כן אני מאד מעודכן -חבריך ג'קי ושלי לא פנו אלי למרות שביקשתי עדכון אז פנה אלי בחור נחמד מרשימתו של טימי והסביר לי (אגב-עיינת בברושור 120 עמודים חבל על הזמן חבר'ה קליברים) קיבלתי הסברים מלווים בהוכחות מה שווה כל אחד מחבריו ברשימת טמ. לא כמו האחרים שמשמיצים את כולם. לא צריך להבין הרבה כדי לקרא ש5 שנים בועד ישוב משתוים לדף עלוב לכל חבר ועד אגב ,היכן עוד חברים בועד ומה הם עשו? אל תנסה להגן על אשתך בקיטורך על שיחות טלפון והוצ' שונות. כשהתנדבתי לועד ההורים בבי"ס בירושלים ביליתי שעות רבות בין כתלי בית הספר שלא לדבר על שיחות טלפון וימי חופש שלקחתי מהעבודה כדי לארגן ארועים.לא קיטרתי ולא ביקשתי מהמנהל החזרים כי רציתי לעזור וכאשר התנדבתי לא חשבתי על טובתי בלבד ולא על החזרי שיחות טלפון. כל זה מוטל על המתנדב-ברגע שאשתך התנדבה, היא חייבת לתרום או לפרוש!!! אם היא לא יכולה /לא רצתה להמשיך את תפקידה כפוי הטובה תמיד יכלה להרים ידים ול ע ז ו ב!!! אבל ברגע שהיא בפנים-רק לתרום בלי קיטורים. ומרגע שהיא בפנים -לא לקטר ורק לעזור כי לא לעשות כלום ורק בשביל התואר"חברת ועד" לא כדאי להשאר כי היום זוכרים אותה-ולא ממש לחיוב! כן כן-בחוג בית השבוע מטעם יש. לגבי טוב ליבם של חברי הועד איני נמצא בביתם כדי לתהות על טוב ליבם כמארחים אבל הרושם שצברתי שלא ממש היה קשר בינם לתושבים. לגבי המנשר-קראתי בשקיקה מילה במילה (ולא לקח לי הרבה זמן) כל שכן איני חורץ גורלו של איש שכן גורלם נחרץ מראש עקב התנהגותם השלילית והבלתי נלאת. נקווה שהועד הבא ידע לנהוג באחריות עם התושב ולא לעדכן אותו מעל דפי הברושור כל שנה/5 שנים. סיכום דבר-מר כהן היקר(?.) עכשיו שאשתך היקרה לך בבית,שמור אותה קרוב שלא תתפתה לא עלינו לשוב לחיק הועד. וכמו כן דבר פחות בטלפון כדי להחזיר לעצמך מה ששרפת בתקופת כהונתה המהוללת של רעייתך.(ולא רק שלה) לעזרתך תמיד אלכס פ. יועץ זוגיות, תקשורת בין אישית והפרעות קשב. גבעה צרפתית ירושלים. (אפשר להז מין ביקורי בית.) מאחל לך ולמשפחתך ערב טוב וחמין.(בכנות!!!)

XF43

New member
אגב מר. כהן

אני מאד ממליץ לך להשאיר תקופה חשוכה זו מא חור, להמשיך קדימה , ,לחשוב על העתיד היפה הממתין לך בחוץ ולא להגיב כדי לא למשוך תגובות שליליות של אנשים רעים. בברכת שבת שלום פ. אלכס

Zvika Cohen

New member
חשוב חיובי! ../images/Emo8.gif

אנשים קטנים כמוך שדואגים רק לבני ביתם יש הרבה חבל שהם לא יודעים לפרגן! אבל במדינה שלנו לא כל שכן בלפיד הפירגון הוא מילת גנאי וחוסר הפירגון הוא השולט! חבל שאדם איטיליגנטי כמוך לא יכול בעצמו שלא להיסתכל קדימה מה אתה רוצה מהחבורה המסכנה שנתנה את הנשמה חמש שנים? הם אלה שגורמים לחייך להיות מרים? שאלו אישה בת 110 מה הניע אותה בחייה שהגיע לגיל הזה והיא אמרה הצחוק והאושר! תחשוב על זה בתור יועץ! תתרכז יותר בטוב! כרגע יש שלוש רשימות שמתממודדות לועד הישוב בכולן אנשים טובים ביום רביעי יהיה לנו ועד חדש! אני באופן אישי הולך להיתרחק מרחק רררררררררררב מהפוליטיקה אבל אתה למה שלא תתנדב לעזור להם? בכדי שבעוד חמש שנים תשב מול המחשב ותקטר עליהם???? אגב למתמידים כבר היתנדבת? אם כן בו נעשה ביחד משמרת? שלך בידידות ובשמחה צביקה

XF43

New member
שמע חמודי

אתה יכול לכתוב מה שתרצה! האמת היום נתכת בפרצופך! אתה כתבת אנשים מסכנים ובלה בלה בלע, לא אני אבל לא אתוכח על זה. אני תמיד מפרגן אל מול עשייה חיובית ולא על חוסר עשייה! מה אפשר או מה אי אפשר לעמוד אל מול עובדות. תתפלא אבל אני כבר יומיים מדבר עם ג'קי ועובד (הבחור מחברת חשמל שמעשן הרבה) ומתחייב לעזור להם אם יבחרו כי הם בעלי סיכויים טובים! אז בתור שגר כאן שנתיים כבר עשיתי יותר ממך ,שכחתי ,אתה מתנדב למתמידים (מה זה ? משמרות זהב כאלה?) אני השבוע מלאתי טפסים למשמר האזרחי - יש לי עדיין את התעודה מירושלים, (התנדבתי במגרש הרוסים). עוד דבר-חיי אינם מרים כמו שלך, אשתי הקודמת כשמיררה את חיי נכנסתי לפורום של איכות הסביבה והיא כנראה היום עובדת ברמת חובב. אבל לך אין בעיות עם אשתך, במיוחד שהיא עכשיו תשהה יותר לצדך בלילות החורף הארוכים ותבלו יחד מול המזגן והTV בהעברת קטעים על איך היה השנים האחרונות בבוטקה של הועד (בעצם, לא נראה לי שצריך הרבה לילות בשביל זה, לא חשוב, תמיד אפשר להסתפק בסקס טוב אם אתא עוד זוכר) . אגב: בקשר לזקנה בת 110 , היא מתה משעמום בהמתנה לכיכר? וחוצ מזה כנראה שכשלא עושים כלום ורק צוחקים וחושבים שמאושרים מתים בגיל מופלג אז מה? זה המסר שאתה מעביר לועד החדש, ואני תמיד חושב חיובי, הנה ,נשוי פעם שלישית וחוצ מזה תראה איך אני נראה בתמונה שלי? מקנא מה? אשמח גם בעתיד לייעץ לך ולחבריך,אגב ,יוצא יותר זול להגיע בקבוצות!. לשרותך ולשרות הועד החדש (20% הנחה לרישום דרך הועד) אגב: עוד שבועיים אני מסיים את התואר ולאחר מכן אהיה ד"ר ואוכל גם לתת מרשמים וחוות דעת! בידידות עמוקה ובשמחה להכירך סוף סוף {תור יומיים מראש(סוף שבוע נעים!)} אלכס פ. יועץ זוגיות והפרעות קשב ג. צרפתית ירושלים

ertydf

New member
אתה פטפטן טרדן

אתה לא יכול לרדת על איש יקר .תתנצל תתנצל .טי לפני חמש שנים גרם לאיש אירוע .ואתה איש רע תתנצל .ואם זה מה ש100 הימים מובילים .זה מה שצפוי לנו

100 ימים../images/Emo163.gif

שמעתי יש ספר רב-מכר חדש, תוכנית 100 הימים. הלכתי לסטימצקי - אמרו אזל. נסעתי לצומת ספרים - אמרו מהדורה חדשה בעוד שבוע. לא היתה ברירה, עשיתי הזמנה טלפונית ישר מהמפיצים (חברי הרשימה). הגיע הספר, שמחתי נורא. הודעתי לילדים ולאישה שאני רוצה קצת מנוחה (שישי בצהרים, גם לי מותר). נכנסתי לחדר, סגרתי הדלת. שקט דממה ואני מתחיל בקריאה. דף ראשון המון תודה. דף שני כבר מתחיל בלה בלה בלה. שלישי, רביעי וכך עד עמוד 56. בסוף השתעממתי נורא, לא חידשו לי שום דבר. כולם מדברים בדיוק על אותו הדבר. רק שיש אחד שלמד קצת לחרטט, אז את כל האימרות על הדף מעלה. (מזל שלא חייבו אותי בתשלום, אחרת הייתי מחזיר את המוצר הפגום). נרדמתי לשנת צהריים של יום שישי. כשהתעוררתי חשבתי שחלמתי שטויות, לתדהמתי ראיתי את הספר והבנתי שזה לא חלום בלהות.

XF43

New member
בגלל שלדעתי ומניסיוני הרב בצבא

הייתי מפענח כתבי יד, אותה היד שמשחה בכתוב לעי"ל צ'כ הנה היד שאינה מפרגנת ומשמיצה כאן אז לא אכתוב מאום אלה רק אעשה העתק/הדבק והופס. הנה...שוב אפשר לקרא מה שכתוב מקודם: ואגב אל תדרוש מאחרים את מה שאינך עושה: מפרגן! אתה יכול לכתוב מה שתרצה! האמת היום נתכת בפרצופך! אתה כתבת אנשים מסכנים ובלה בלה בלע, לא אני אבל לא אתוכח על זה. אני תמיד מפרגן אל מול עשייה חיובית ולא על חוסר עשייה! מה אפשר או מה אי אפשר לעמוד אל מול עובדות. תתפלא אבל אני כבר יומיים מדבר עם ג'קי ועובד (הבחור מחברת חשמל שמעשן הרבה) ומתחייב לעזור להם אם יבחרו כי הם בעלי סיכויים טובים! אז בתור שגר כאן שנתיים כבר עשיתי יותר ממך ,שכחתי ,אתה מתנדב למתמידים (מה זה ? משמרות זהב כאלה?) אני השבוע מלאתי טפסים למשמר האזרחי - יש לי עדיין את התעודה מירושלים, (התנדבתי במגרש הרוסים). עוד דבר-חיי אינם מרים כמו שלך, אשתי הקודמת כשמיררה את חיי נכנסתי לפורום של איכות הסביבה והיא כנראה היום עובדת ברמת חובב. אבל לך אין בעיות עם אשתך, במיוחד שהיא עכשיו תשהה יותר לצדך בלילות החורף הארוכים ותבלו יחד מול המזגן והTV בהעברת קטעים על איך היה השנים האחרונות בבוטקה של הועד (בעצם, לא נראה לי שצריך הרבה לילות בשביל זה, לא חשוב, תמיד אפשר להסתפק בסקס טוב אם אתא עוד זוכר) . אגב: בקשר לזקנה בת 110 , היא מתה משעמום בהמתנה לכיכר? וחוצ מזה כנראה שכשלא עושים כלום ורק צוחקים וחושבים שמאושרים מתים בגיל מופלג אז מה? זה המסר שאתה מעביר לועד החדש, ואני תמיד חושב חיובי, הנה ,נשוי פעם שלישית וחוצ מזה תראה איך אני נראה בתמונה שלי? מקנא מה? אשמח גם בעתיד לייעץ לך ולחבריך,אגב ,יוצא יותר זול להגיע בקבוצות!. לשרותך ולשרות הועד החדש (20% הנחה לרישום דרך הועד) אגב: עוד שבועיים אני מסיים את התואר ולאחר מכן אהיה ד"ר ואוכל גם לתת מרשמים וחוות דעת! בידידות עמוקה ובשמחה להכירך סוף סוף {תור יומיים מראש(סוף שבוע נעים!)} אלכס פ. יועץ זוגיות והפרעות קשב ג. צרפתית ירושלים

ertydf

New member
לא יפה תתנצל.

"באין תחבלות .יפל עם:ותשועה ברב יועץ."

ertydf

New member
לא יפה לא מכובד

יפה זה מה שצפוי לנו חינוך של צוות 100 הימים .אני לא מבין איך אתה מסוגל לרדת לרמה ירודה .איפה אתם צוות 100 הימים איפה הבקרה לרגזן מה קרה לכם . טי אתה אחראי לזה יש לך ענין אז תסגור את הענין לא יפה ואתה עוד משחק אותה נפגע .ואל תשכח לתת תשובה לכסף ששמרתה מי נתן לך אישור .לי יש סבלנות . אני דורש תשובה .

שלום לדייגים ששבים מהים...

יום אחד החליט שר האוצר לראות כיצד העם מסתדר עם מה שקוראים "המצב כלכלי". לבש בגדי בלויים כאחד העניים וירד לשוק. ובשוק ראה שר האוצר מחזה מוזר: באחד הדוכנים יושב אדם, לפניו שורה של ארגזים, וכולם ריקים. "אין זאת כי הסחורה שלך תקועה בנמל בשל שביתת הסוורים" אמר לו שר אוצר שהיה איש חכם. "טעות בידך", השיבו המוכר, "דייג אני, אולם איני יכול לצאת לים לבדי, וכל חברי מסרבים להפליג איתי, שכן הם טוענים כי הים מזוהם". "וכלום אהיה אני, איש עני, לך לעזר בים ?", שאל שר האוצר (שהיה איש חכם). הדייג שהיה בעל השכלה עממית וחוכמת רחוב, כדרכם של יורדי ים הסכים מיד. לא עברה שעה וכבר היו מושכים השניים רשתות מלאות מכל טוב הים: דגי בורי, ברבוניות, מושטים ועוד. אך הדיג שמח במיוחד כאשר ראה שהעלה ברשת את העידית של הים, תשוקתם של כל הדייגים: סוליות חשיש. הוציא הדייג פתיליה: חימם, פורר, ערבב, גלגל והצית. שר האוצר הביט סביבו כשראה שמאופק לאופק אין ספינה אחרת הצטרף אל הדייג. תחילה בחשש ואח"כ בהנאה גלויה. ישבו השניים על דופן הספינה, טבלו רגליהם במים והביטו בשמש הגולשת לה לים מבעד לעננים הסגולים. "אני חייב לגלות לך משהו", אמר שר האוצר לדייג, "האמת שאני לא פשוט עם. אני בעצם שר האוצר, ואני רוצה להגיד לך שהמיתון נגמר". הביט בו הדיג באישונים רחבים "חומר טוב אחי, אה ?" אה?

למעלה